Galatasaray için flaş sözler! "Bunu yapma be Gomis!"

FutbolArena - Milliyet Gazetesi’nden Şansal Büyüka, UEFA’nın Galatasaray kararını ve transfer gündemini değerlendirdi.

1
UEFA’nın yaptırımları, ortaya travmatik bir durum çıkaracak. Galatasaray’ın adına, Fatih Terim’in iddiasına yakışır bir kadro kalitesini ve derinliğini yakalamak mümkün değil gibi.

2
UEFA’nın Galatasaray’a uygulayacağı yaptırımlar dün açıklandı. Umarız Galatasaray bu süreci en hafif hasarla, hatta hiç hasarsız atlatır. Bunlardan en önemlisi.

3
Gerçi Süper Lig’de 28 kişilik kadroya bir sınırlama yok ama lig, kupa derken yorgunluk, yıpranmışlık Şampiyonlar Ligi’ni de kapsayacak. Ayrıca "sattığın kadar al" yaptırımı da var.

4
Kimi satarsın? Para eden Gomis var. Sana 30 gol atmış, nasıl kıyarsın? Para eden Rodrigues var, rakibin kalesine giden tek oyuncun, nasıl elden çıkarırsın?

5
Belhanda’nın, Feghouli’nin adı büyük ama iyi oynamadılar. Yeterli piyasaları şimdilik yok. Dünya Kupası’nda öne çıkarsa onu bilemem.

6
Sonuçta ortada travmatik bir durum var. G.Saray’ın adına, Fatih Terim’in iddiasına yakışır bir kadro kalitesini ve derinliğini yakalamak mümkün değil gibi... Hedef büyük, kadro küçük.

7
Feghouli, "G.Saray’dan ayrılmam için sebep yok" dedi. Kabul... Zaten sana "ayrıl" diyen yok. G.Saraylılar senden sadece adının ve aldığın paranın karşılığını vermeni bekliyorlar.

8
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Böyle kontratlar Neymar’a yapılmaz" demiş. Başkan haklı... Bu, Galatasaray için değil, çoğu kulübümüz için geçerli.

9
Bu kadar kulüp boşuna mı borç batağına saplandı? Borç yiğidin kamçısıydı, o kadar hesapsız borçlandılar ki, döndü dolaştı borç yiğidin çaresizliği haline geldi.

10
Kasımpaşa’da bu sezon gerçekten mükemmel bir sezon geçiren Trezeguet’in adı Galatasaray ile birlikte anılıyor. Trezeguet iyi, yetenekli ve gole yakın bir oyuncu.

11
Ancak Kasımpaşa’da bu hünerlerini sergilemek için yeteri kadar geniş alan buluyordu. Galatasaray’a gelirse kapanan savunmalar arasında aynı becerileri gösterebilir mi acaba?

12
Gazetelerden okudum, Galatasaray’da Gomis yıllık 3 milyon 350 bin euro olan maaşına zam istiyormuş. Yapma be Gomis. Bu ülkede sayılıyorsun, seviliyorsun, mutlusun, başarılısın, kralsın, iyi de para alıyorsun. Daha ne istiyorsun?

Futbolarena anasayfasından devam...