UltrAslan'dan sert açıklama: "Zorlu çetesi istifa!"

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, MHK Başkanı Zekeriya Alp'ın Zorlu Center açıklamalarının ardından istifa çağrısında bulundu.

FutbolArena - MHK Başkanı Zekeriya Alp, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in davetiyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu Center'da görüştüğünü açıkladı. Alp, "Görüştüğümüz yer Zorlu, herkese açık bir yer. Valeler var, kameralar var. Gizli bir şey yapacak olsak orada yapmazdık. Ama keşke bu toplantıyı orada yapmasaydık." ifadelerini kullanırken Galatasaray cephesinden sert tepki geldi. Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, "Zorlu Çetesi İstifa" başlığıyla açıklama yayınladı.

UltrAslan'ın Zorlu Center ve MHK Başkanı Zekeriya Alp açıklaması


"Fenerbahçelilerin Nihat Abisi ve Koç'un taşeronu Zekeriya Alp ile gizli toplantıları İFŞA olduğundan beri, bu rezaleti normalleştirme çabaları hız kesmeden devam ediyor. ARSIZLIK seviyesinde birbiriyle yarışan konunun baş aktörlerinde bugün sahne sırası Zekeriya Alp'teydi."

"ETİK NEDİR, BİZ ÖĞRETELİM"

"Zorlu Çetesinin düdüklerden sorumlu üyesi, bugün basın toplantısında Koçla ticari ilişkisi sorulduğunda "KOÇ GRUBU İLE ÇALIŞMAM ETİK VEYA DEĞİL TOPLUMU NEDEN İLGİLENDİRİR?" gibi pişkinlikte çığır açacak bir cevap verdi. Kendisinin ETİK nedir bilmediğini zaten uygulamalarından biliyorduk ve biz öğretelim dedik."

"NAMUSLU VE DÜRÜST YAŞAMA İHTİYACI"

ETİK kelimesini, çeşitli dillerde farklı yazılışlarda ama aynı söyleniş biçimiyle bulabilirsiniz. Evrensel kabul gören bu kavram toplumların NAMUSLU ve DÜRÜST YAŞAMA ihtiyaçlarını sağlamak amaçlı gayretleri sonucu doğmuştur. ETİK için en kısa ve en anlaşılır tanımıyla "AHLAK" diyebiliriz. Ve ahlak da insanların toplum içerisinde uyması gereken davranış kuralları olarak tanımlanabilir.

"ZORLU ÇETESİ İSTİFA"

"Bir toplum içinde uyması gereken kurallara uymayan, hatta TOPLUMUN GENELİNİ ETKİLEYEN BİR GÖREVE ETİK DIŞI OLARAK GETİRİLEN Zekeriya Alp, şimdi anladı mı toplumu neden ETİK meselesi ilgilendiriyor? Hayatlarından ETİK ve AHLAK anlayışını silen, menfaat peşindeki rezilliklerini ve kirli ajandalarını kiralık kalemlerle sanki çok doğal bir şeymiş gibi lanse etmeye çalışanlar bunu başaramayacaklar! Zorlu çetesi istifa!"

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri