Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye Fatih Terim yanıtı! Olay sözler

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Mali Genel Kurulda üyelerin kendisi hakkındaki eleştirilerine ve sorularına yanıt verdi.  

1 BEN TEHDİT EDERSEM AÇIK VE NET TEHDİT EDERİM
Bana diyorlar ki tehdit etti diyorsunuz. Bakın ben tehdit edersem açık ve net tehdit ederim. Üstü kapalı konuşmam. Konuşmadım hiçbir zaman. Bu yönetimi düşürmek amaç ise hiçbir şey demiyorum. Zaten buradaki konuşmam da anlamsız o zaman. Ben böyle olmadığına inanıyorum. Hatalarımız var elbette. Ben ve arkadaşlarım bunları hak ediyor muyuz? Etmiyoruz. Çalışmamız bile küçük görüldü.Biz bu işe gönüllü talip olduk. Kapı açıkken içeri girip kimsenin koltuğunu kapmadık. Fatih Terim’in ismini kullanarak bana neden saldırıyorsunuz? Fatih Terim’in adını KAP’a 16 Ekim’de bildirdik. Açıp okumuyor musunuz? Okumadan neden saldırıyorsunuz? Böyle yapmayın çocuklar
2 MARCAO DÜRÜST ÇOCUK PAZAR MAÇI VARDI
Marcao’nun Pazar günü maçı vardı. Dürüst çocuk çıktı oynadı. Pazartesi bize geldi. 4 günde 4 transfer yaptık. Hepsi uluslarası. Her saat UEFA ile temas halindeydik. Biz sizi onur ve şerefle temsil ediyoruz. Hepinizin şerefli ve onurlu olduğunuza inanıyorum. En sert konuşan dahil.
3 GALATASARAY’IN HEDEFİ DÜNYANIN TEPESİDİR
Başkan değilen Dursun Özbek’e olan eleştirilerim daha sertti. Ancak saygılı olun, hakaret etmeyin dedim muhalif olarak. 4 günde 4 transfer yaptık. Galatasaray’ın hedefi Dünyanın tepesidir. İlk 10’dur. Bundan aşağısı olamaz. Belki ben göremem ama mezarda bile olsam Galatasaray dünyanın tepesine çıkınca huzur bulurum."
4 RİVA VE FLORYA BİZİM GELECEĞİMİZ
Riva bizim geleceğimiz. Florya geleceğimiz. Eski yönetim sattı tamam. Biz en iyi hale getirmeliyiz. Temsil kabiliyeti olmayan arkadaşlarınız bunları hallediyor. Daha nasıl temsil edelim?
5 KİMSE BENİM TEKNİK DİREKTÖRÜME SOKAK SERSERİSİ DİYEMEZ
Mustafa Cengiz son olarak Fatih Terim için Fenerbahçe’den yapılan "Sokak kabadayısı" sözlerine, "Kimse benim teknik direktörüme sokak serserisi diyemez. Onu diyen en büyük serseridir." cevabını verdi.
6

Futbolarena anasayfasından devam...