UEFA Başkanı Ceferin'den FFP kuralı müjdesi

UEFA Başkanı Ceferin, FFP kuralını yeniden değerlendirmeye alacaklarını ve bazı düzenlemeler yapacaklarını açıkladı.

FutbolArena - Geçtiğimiz günlerde yeniden UEFA Başkanlığına seçilen Ceferin, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe dahil bir çok Türk kulüplerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, FFP konusunu yeniden gündemlerine alıp değerlendirme yapacaklarını belirtti.


FFP kuralı kalkıyor mu? UEFA'dan flaş FFP açıklaması


UEFA Başkanı Ceferin, FFP kuralını yeniden gündemlerine alacaklarını ve bazı değişikliklere gideceklerini açıkladı.

''FFP KURALINDA REFORMA GİDECEĞİZ''

''FFP kuralında ilk hedefe başarı ile ulaşıldı. Avrupa kulüplerinin mali yapısı her zamankinden daha sağlıklı. Birçok ülkede borç sorunu çözüldü. Avrupa futbolunda yeni bir denge oluşturabilmek için Finansal Fair Play kurallarında reforma gideceğiz. Her kulübün kendi potansiyelini sonuna dek işletmesini istiyoruz.''

Sloven futbol adamının bu sözleri FFP anlaşması bulunan ancak maddi açıdan yeterli kaynaklara sahip olmayan kulüplere transferde daha büyük özgürlük tanınacağı şeklinde yorumlandı.

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!


Ali Koç'un UEFA görüşmesi nasıl geçti?


Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kürsüde UEFA görüşmesi hakkında bilgi verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtirken 'Bence olumlu geçti' açıklamasını yapmıştı.

''OLUMLU GEÇTİ''

''Mayıs ayından sonuna kadar 60 milyon euro kar yapmalıyız ancak bu mümkün değil. UEFA ile yaptığım toplantı bana göre olumlu seçti. Sermaye artırımını anlattık, cevaplarını şimdilik bilmiyoruz''

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri