Ve Rasim Ozan Kütahyalı'dan canlı yayında büyük olay

FutbolArena - Televizyondaki spor olaylarını, gafları, kavgaları sizler için hazırladık.

1 Bein Sports’un atılımı
Bein Sports’un atılımı
2017 yılının ilk aylarında spor yayıncılığı alanında devrim niteliğinde bir durum yaşandı. Katar spor yatırımlarına Türkiye’yi de dahil etti. Süper Lig’i birçok ülkede canlı yayınlatan BeIN Sports plattormu futbol ve basketbolda aldığı liglerle spor yayıncılığının lokomotivi oldu. Kanal, birçok sunucu/spiker ve yorumcuyu da rakip kanallardan transfer ederek ses getirdi.
2 Mahmut Uslu’nun Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalar
Mahmut Uslu’nun Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalar
2017’in Eylül ayında Beşiktaş’ı 2-1 yenen Fenerbahçe’de maçın sonrasında Fenerbahçe Asbaşkanı ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, son derece çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Mahmut Uslu, "Daha sezonun başındayız Beşiktaşlılar erken ağlamaya başladılar,
3
Hakem en az 2 kırmızı kart daha göstermeliydi Beşiktaş’a ama bunu yapamadılar. Arsen Orman konuşma yapmaya başladı günler öncesinden. Gördüğünü çalmadı bugün hakem. Hakemden dolayı mutlu değiliz bugün. Şenol Güneş hakeme o...sii... diyor. Yakışmıyor mu?
4 Medipol Başakşehirli futbolcular muhabirlere saldırdı
Medipol Başakşehirli futbolcular muhabirlere saldırdı
Süper Lig’de hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçının ardından Emre Belözoğlu’nun fitilini ateşlediği olay sonrası futbolculardan Yalçın Ayhan, Ufuk Ceylan ve Volkan Babacan, A Spor muhabirleri Selman Kutlu ve Ahmet Çağlar Yıldırım’a saldırmıştı.
5
Büyük tepki toplayan olay sonrası Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, Başakşehir yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmış, ikiliye ilaveten Volkan Babacan ve Emre Belözoğlu da PFDK’ya sevk edilmişti
6 Mehmet Demirkol canlı yayında çıldırdı
Mehmet Demirkol canlı yayında çıldırdı
NTV Spor’da PFDK’nın Medipol Başakşehir oyuncularına verdiği cezaları değerlendiren yazarımız Mehmet Demirkol, Emre Belözoğlu’nun "Bu yaptığımızın bir çok kulübün futbolcularının yapmayacağını düşünüyorum" açıklamasını çok sert eleştirdi.
7
Demirkol, "Özür dilemekten ziyade yapılan hareketin ne kadar büyük olduğunu anlatıyorlar. Bravo! Çok değişik bir zihniyet. Kibirden artık ne yaptıklarını bilmiyorlar. Yav delirdiniz mi lan?
8 Murat Kosova’nın Fenerbahçe - Olympiakos maçındaki Galatasaray gafı
Murat Kosova’nın Fenerbahçe - Olympiakos maçındaki Galatasaray gafı
Fenerbahçe - Olympiakos Euroleague finalini TRT 1 ekranlarından anlatan spiker Murat Kosova, maçın son dakikasında Galatasaray taraftarlarının tepkisini çeken sözlere imza attı. Murat Kosova, "Avrupa’da futbolda, basketbolda, voleybolda takım sporlarında kazandığımız en büyük başarı." sözleriyle Galatasaray taraftarlarını kızdırdı.
9 Türkiye - Arnavutluk maçında Yılmaz Vural’ın sözleri
Türkiye - Arnavutluk maçında Yılmaz Vural’ın sözleri
Taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Yılmaz Vural, Arnavutluk ile oynanan mücadelede yorumcu koltuğunda oturmuş ve yaptığı yorumlarla hem ülkenin sesi olmuş hem de güldürmüştü. Yılmaz Vural, mücadelenin oynandığı sırada, "Arnavutluk’un 42. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen hala hücum etmesi ve milli takımın 8 kişiyle kendi yarı sahasında olmasına isyan eden Yılmaz Vural,
10
"Rakip 10 kişi ve biz 8 kişi kendi yarı sahamızdayız. Çıksanıza önde! Yani olur mu böyle bir şey? "Ben hocanın yerinde olsam bu oyuncuları soyunma odasında tek tek haşlarım. Böyle bir dinamizm olmaz." diyerek eleştirmişti.
11 Aziz Yıldırım - Işık Eyigüngör kavgası, Erman Toroğlu’nun sözler
Aziz Yıldırım - Işık Eyigüngör kavgası, Erman Toroğlu’nun sözler
Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı arasında oynanan play-off final ilk maçı sırasında yöneticileri arasında arbede yaşandı. Beşiktaş taraftar grubu olan "Asya Kartalları"nı salona aldıkları için sinirlenen Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi yöneticilerinin üzerine yürüdü. Yükselen tansiyon sonrası Aziz Yıldırım rakip başkana fiziksel müdahalede bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski bir Fenerbahçe yöneticisi olan Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attı.
12 Erman Toroğlu’dan Aziz Yıldırım’a ’Kimsin lan sen?’
Erman Toroğlu’dan Aziz Yıldırım’a ’Kimsin lan sen?’
Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Işık Eyigüngör hakkında yaptığı açıklamaların ardından canlı yayında çileden çıktı.Toroğlu, "Bu adam Cumhurbaşkanını da döver, bakanı da döver, ona da tokat atar. Kim lan bu adam? Yeter lan! Başkanı tokatlıyor, gereğini yaptım ve yine yaparım diyor.

13
Helal olsun sana! Sen herkesi döversin. Aziz Yıldırım diyor ya kimsin lan sen diyor! Ben de sana diyorum. Kimsin lan sen? İnsanları birbirine kan davası içine sürükledin. Yeter abi! Kim lan bu Aziz Yıldırım!"
14 Arda Turan’ın basın toplantısı
Arda Turan’ın basın toplantısı
2017 yazında en çok konuşulan olaylardan biri de Arda Turan’ın Makedonya maçı sonrası yaptığı basın toplantısıydı. Gazeteciye Bilal Meşe’ye saldıran milli futbolcunun basın toplantısında milli takımı bırakması şok etkisi yaratmış futbol kamuoyu meraklı gözlerle Arda Turan’ı izlemişti. Milli Takımı takip eden gazeteciler Arda Turan’ın basın toplantısında yıldız oyuncunun sözlerine başladığı anlarda salonu terk ederek protesto düzenlemişti.
15 Caner Erkin’in hakeme küfür etti
Caner Erkin’in hakeme küfür etti
Beşiktaş’ın 2017-2018 sezonunda evinde 1-1 berabere kaldığı Medipol Başakşehir mücadelesinde Caner Erkin gördüğü sarı kart sonrası ağır bir küfür etti.
16
Kalkavan’a "O... Ç... seni" dediği ekranlara yansıyan tecrübeli oyuncunun bu sözlerden dolayı 6 maçlık bir ceza aldı. Edilen küfür ve Caner Erkin’e verilen ceza günlerce konuşuldu.
17 Turgay Demir - İlker Yağcıoğlu kavgası
Turgay Demir - İlker Yağcıoğlu kavgası
2016-2017 sezonunda 27 Şubat’ta oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinden sonra A Spor’da yayınlanan tartışma programında Fenerbahçeli myorumcu İlker Yağcıoğlu ve Beşiktaş yazarı Turgar Demir Fenerbahçe’nin şike sürecine ilişkin ciddi bir şekilde tartışmaya tutuştu.
18
Uzun süre tartışan ikiliyi stüdyodaki diğer konuklar sakinleştirdi.
19 Gökmen Özdenak’tan yılın gafı
Gökmen Özdenak’tan yılın gafı
Galatasaray’ın efsanevi futbolcusu Gökmen Özdenak, A Spor’da katıldığı bir programda Wesley Sneijder hakkında yaptığı gafı sosyal medyanın gündemine oturdu.
20
70 yaşındaki futbol adamı Wesley Sneijder’in abartıldığı kadar iyi veya "dünya yıldızı" bir oyuncu olmadığını ifade ederken "Nedir, 12 tane, 14 tane asist yapmış, 4 tane gol atmış. Bu mudur?" diye konuştu.
21 Okan Buruk -Igor Tudor polemiği
Okan Buruk -Igor Tudor polemiği
Aralık ayına damga vuran olaylardan biri de Okan Buruk ile Igor Tudor arasında yaşandı. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray’a 4-2 kaybettikleri maçın ardından Igor Tudor’la ilgili çok konuşulacak ifadeler sarf etti. Okan Buruk Igor Tudor’la ilgili olarak da"Bu kadar adaletsizliğin olduğu yerde, Türk futbolunun gelişmesi mümkün değil! Igor Tudor kadar vasıfsız, 2. sınıf bir hocanın Galatasaray’ın başında olması da üzücü. Galatasaray’ı yine de tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
22 Talisca’nın hareketi ve Volkan’ın sözler
Talisca’nın hareketi ve Volkan’ın sözler
Süper Lig’de geçen sezon oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe maçında 28. dakikada ortalık karıştı. Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca’nın Volkan Demirel’e hakemin gözü önünde yaptığı el hareketinin ardından yan hakeme koşup itiraz eden Volkan Demirel’e Fırat Aydınus sarı kart gösterdi. Karar karşısında çok sinirlenen Demirel’in Aydınus’un arkasından galiz küfürler ettiği ekranlara yansıdı.
23
Sadece FutbolArena’nın objektifine takılan Anderson Talisca’nın el hareketiyse günlerce konuşuldu. Volkan Demirel, ""Talisca, bana orta parmağını gösterdi. Yarın öbürgün dışarıda karşılaşırız, sorarım bu hareketi Talisca’ya!" demişti.
24 Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’deki gafı
Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’deki gafı
Beyaz Tv de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdi.
25
Kütahyalı’nın ırkçı ve belden aşağı"Kusturmalı Boşnak Saksosu" lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı. Milletvekili Saffet Sancaklı’nın öncülüğünde başlatılan şikayet yağmurunda Rasim Ozan Kütahyalı’nın işine son verdildi.
26 Rıdvan Dilmen - Galatasaray polemiği
Rıdvan Dilmen - Galatasaray polemiği
Geçtiğimiz aylarda canlı yayında Galatasaray’ın transferleri hakkında NTV Spor’da yaptığı açıklama nedeniyle sarı kırmızılı kulüp tarafından mahkemeyi verileceği açıklanan Rıdvan Dilmen’in açıklamaları uzun süre konuşuldu.

27
Rıdvan Dilmen, "Yöneticiler sosyal medyaya göre hareket ediyor ve bu özellikle Galatasaray’da var. İnsanlar şunu ayırt edemiyor. Ben tarafsızım dersem bana inanmayın. Ben tarafım. Ben Fenerbahçeliyim ama ben objektifim
28
Tarafsızlık ile objektifliği ayırmak lazım. Ben mesela hiç Fatih Terim’den bahsetmesem, "Fatih hocanın gelmesini istemiyor." diyecekler" diye konuştu. Galatasaray kulübü Rıdvan Dilmen hakkında dava açtığını duyurdu.

Futbolarena anasayfasından devam...