Üç büyükler İstanbul dışında kabus yaşıyor! Kara tablo

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a deplasmanlar kabus oldu. 3 büyükler bu sezon İstanbul dışındaki maçlardan sadece 1 galibiyet elde etti.

FutbolArena - Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken, 3 büyüklerin bu sezonki dış saha karnesi dikkat çekti. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu sezon İstanbul dışındaki maçlardan sadece 1 galibiyet elde etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanda maç kazandı mı?


Süper Lig'de yeni sezon deplasmanları Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için kabus oldu. 3 büyükler bu sezon İstanbul dışına çıktıkları 8 Süper Lig maçından yalnızca 1 galibiyet çıkartabildi. Bu süreçte deplasman maçı kazanan tek takım Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılar, konuk olduğu Kayserispor'u 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

İSTANBUL DIŞINDA ALINAN SONUÇLAR



Beşiktaş, Süper Ligin yeni sezonunda İstanbul dışında oynadığı 3 maçın tamamını kaybetti. Sivasspor'a 3-0 yenilen siyah beyazlılar, ardından Gaziantep Futbol Kulübü'ne 3-2, Trabzonspor'a ise 4-1 yenildi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk 7 haftasında sadece 1 kez İstanbul dışına çıktı. Aytemiz Alanyaspor deplasmana giden Fenerbahçe, bu karşılaşmadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe galibiyetinin ardından liderliğe yükseldi.

Galatasaray ise ilk 7 haftada 4 kez İstanbul dışında maç oynadı. 1. haftada Denizlispor deplasmanında mağlup dönen Galatasaray, ardından Kayserispor misafirliğinden galibiyetle döndü. Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği ile berabere kalan Galatasaray, 3 büyükler arasında İstanbul dışında galibiyet elde eden tek takım oldu.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri