Tuzlaspor 0-4 Galatasaray maç özeti (Falcao'nun golü izle)

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Tuzlaspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Radamel Falcao maçta 1 gol attı. Tuzlaspor 0-4 Galatasaray maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İlk maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, bu sonucun ardından Tuzlaspor'u eleyerek bir üst tura çıktı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, sahaya as ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Tuzlaspor 0-4 Galatasaray maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

Tuzlaspor - Galatasaray maç özeti izle


7. dakikada sol taraftan Nagatomo'nun içeri çevirdiği topa Falcao'nun yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

10. dakikada ceza sahası içi sağ tarafında Belhanda'nın son çizgiye inerek ortaladığı topa arka direkte Ömer vuruşunu yaptı. Savunmadan dönen topa Nagatomo'nun düzeltip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1

16. dakikada sağ taraftan Feghouli'nin ortasında arka direkte Falcao'nun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-2

28. dakikada sol taraftan Selçuk'un kullandığı kornerde kale önünde Falcao'nun yaptığı röveşata vuruşta meşin yuvarlağı Tuzlaspor savunması çizgi üzerinden çıkardı.

45+1. dakikada Taylan'ın pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Feghouli'nin yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-3

90+2. dakikada Younes Belhanda skoru belirleyen golü kaydetti. 0-4

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Fatih Terim'den Tuzlaspor - Galatasaray maçı açıklaması


A Spor'a konuşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Skorun verdiği etki kadroda bu noktaya getirdi mi?" sorusuna "Ben olsam öyle demem. 10 oyuncu yok şu anda. Emre Akbaba dahil 10 oyuncu yok. Yok yani. Daha bunun üzerine soru yok zaten" cevabını verdi. Fatih Terim sözlerinin devamında "Eğer Galatasaray formasını ben birine vermişsem, onlar da bu formayı bana geri vermesinler. Verdikleri zaman demek ki haklarını iyi kullanamamışlar." ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise "Bugün Şampiyonlar Ligi'nde bir grup maçı olsaydı Galatasaray herhalde bu kadroyla sahaya çıkardı. Bence güzel bir şey. Galatasaray kulübünü kupada bu şekilde, bu kadroya mecbur etmek güzel bir şey. Amacımız buydu. Buna da ulaştık.Bizim kupayla ilgili hedefimiz yok. İlk maç keyifli olmuştu." diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray taraftarları, Tuzlaspor maçı öncesi Fatih Terim'i tribünlere çağırarak "İmparator" tezahüratlarıyla destek verdi. Deneyimli teknik adam tribünlerin sevgisine aynı şekilde karşılık verdi.

Tuzlaspor - Galatasaray maçı ilk 11'ler


Tuzlaspor ilk 11'i: Bayram, Bülent, Erdinç, Kemal, Tarık, Muhammed, Gökcan, Umut, Yasin, Sadık, Göksu

Galatasaray ilk 11'i: Muslera, Mariano, Ahmet, Donk, Nagatomo, Selçuk, Taylan, Belhanda, Feghouli, Ömer, Falcao

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri