"Arda Turan, Galatasaray'a kırgın."

FutbolArena - Galatasaray’da sezon başından bu yana ismi gündemden düşmeyen Arda Turan transferiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Barcelona’da forma giyemediği için ayrılmak isteyen yıldız futbolcunun geleceği merak konusu. 

1
Öte yandan bir süredir Galatasaray’a geleceği iddia edilen Arda Turan hakkında son olarak İspanya’nın El Mundo gazetesi, Dursun Özbek, Cenk Ergün ve Arda Turan’ın görüşme gerçekleştirdiğini, olumlu geçtiğini yazmıştı.
2
Bu iddiaların ardından Dursun Özbek ise Arda Turan soruları hakkında şu ifadeleri kullandı: "Arda Turan bizim evladımız. Yazılıyor, çiziliyor ama ben hayret ediyorum. Herhangi bir görüşme olmadı. Ama bize gelen rapor çerçevesinde biz Ocak ayındaki transfer döneminde eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalara başladık. Fazla geç kalmadan Ocak ayında gerekli transferleri yapacağız."
3
Bu gelişmelerin ardından Arda Turan transferinde flaş bir iddia ortaya atıldı.
4 ARDA TURAN GALATASARAY’A KIRGIN
Arda Turan’ın Galatasaray’a kırgın olduğu iddia edildi.
5
NTV Spor’un haberine göre; Arda Turan kırgın olduğu için Galatasaray’a gelmeyi istemiyor. Mehmet Ayan, Kırmızı Çizgi programında Raşit Altun’un aktardığı haberi ileterek, "Arda Turan, Galatasaray camiasına ve taraftarına kırgın. Gökhan Zan ile konuşarak bunları söyledi. Ayrıca kendisine bir teklif gelmediğini de belirtti. Bunun yanı sıra Arda Turan, İstanbul’daki evini sattı ve Londra’dan bir ev aldı."
6
Öte yandan Arda Turan hakkında yakın arkadaşı Emre Çolak da konuştu.
7 ARDA TURAN BUNLARI HAK ETMİYOR
Deportivo’da forma giyen Emre Çolak, Arda Turan’la ilgili AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Arda Turan ile genelde basında çıkan konuları konuşmuyoruz. Onu iyi tanıyorum. Şu anda üzgün olduğunu biliyorum. Bu durumda olmayı kesinlikle hak etmiyor. İyi çalışıyor ve bence sahada olmayı hak ediyor. Umarım bu durumu düzelir. Arda Turan önemli futbolcu" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...