Önder Özen'den Galatasaraylı oyuncuya eleştiri! "Sen topa vurma"

FutbolArena - Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Östersunds’a 2-0 yenilmişti. 

1
Sarı-Kırmızılı futbolculardan özellikle orta sahada oynayan Tolga Ciğerci’nin performansına büyük eleştiri geldi.

2
Tolga’yı eleştirilerden biri de ünlü spor yorumcusu Önder Özen oldu.

3
Tivibuspor’da konuşan Özen, Tolga Ciğerci’nin özellikle uzaktan attığı şutlar hakkında şunları söyledi:

4
"Şimdi bakın. Bazı oyuncularda ayak üstü yoktur. Atiba’da var mı? Yok. O yüzden vurmuyor, veriyor yanına. Aurelio da vurmazdı mesela. O da verirdi kaliteli olana.

5
Tolga Ciğerci’yi anlamıyorum. Bir maçta topu tribüne göndermeden içi rahat etmiyor mu? Plase yok, ayak üstü hiç yok. Herhalde 100’e tamamlayıp öyle mi olacak sanıyor?

6
Galatasaray’da birisinin Tolga’ya şunu demesi lazım. Evladım sen topa vurma, vurma sen."

7
Önder Özen gibi Tolga Ciğerci’nin performansını eleştiren bir diğer yorumcu ise Ali Ece oldu. Tivibuspor’da konuşan Ali Ece, "Tolga Ciğerci o kadar kötü ki, performansı sıfırda bile değil, ekside.

8
Kendi arkadaşına faul yapıyor. Kesici özelliği yok. İleri gidemiyor. Hakikaten inanılır gibi değil." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...