Türk Telekom Arena'da protesto üstüne protesto
Galatasaray taraftarı dün akşam oynanan mücadelede bir hayli öfkeliydi.
FutbolArena - Galatasaray dün akşam kazanmasına rağmen Galatasaray taraftarları Dursun Özbek ve yönetimini her golden sonra istifaya çağırdı. Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'nin 2.golünde penaltının yaratıcısı Tolga Çiğerci'ye de protesto vardı.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray tribünleri hem futbol hem de idari anlamda tepkilerini ortaya koyarken, dünkü karşılaşmada da protestoların sayısını artırdı. Takımlarının kötü gidişatına, İstanbul'daki soğuk hava da eklenince tribünler boş kaldı. Bazı taraftarların kartlarının bir önceki maçtan kaynaklanan kötü tezahürat nedeniyle bloke olması da bu durumda etkili oldu. Karşılaşmayı 11 bin 256 biletli seyircinin takip ettiği açıklandı.
GALATASARAY TARAFTARI DURSUN ÖZBEK'İ İSTİFAYA DAVET ETTİ!
Maç öncesi bir grup taraftar yönetimi protesto etti. Taraftarlar “Yönetim istifa" diye bağırırken, ellerinde de “Dursun Özbek istifa" yazan kağıtlar vardı. Bu durum zaman zaman maç oynanırken de devam etti.
Protestolardan nasibini alan ikinci isim de Sabri Sarıoğlu oldu. Hakan Balta'nın sakatlığı sonrasında 350. lig maçına çıkan emektar futbolcu da sahaya girerken ıslıklandı.
Cim-Bom 2-1 öne geçtikten sonra tribünler biraz olsun durulurken, Tolga Ciğerci'nin yaptığı gereksiz penaltı, sarı-kırmızılıları yine çileden çıkardı. Tribünler, 69. dakikadan sonra top Tolga'ya geldiği anda ıslıklarla durumu protesto etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru “Yönetim istifa" diye tempo tutan tribünler, futbolculara da, “Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" diye tezahürat yaptı.