Transfer Haberleri: Javier Hernandez'den Galatasaray'a transfer yanıtı

Meksikalı yıldız 4 milyon euro istedi, Galatasaray taviz vermedi. Galatasaray ile Javier Hernandez (Chicharito) arasındaki transfer görüşmelerindeki son durum haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray'ın Javier Hernandez transferinde sıcak gelişmeler yaşandı. Hücum hattını Javier Hernandez (Chicharito) ile güçlendirmek isteyen Galatasaray, tecrübeli golcünün menajerleri ile İstanbul'da bir araya gelmişti.

Transfer Haberleri: Galatasaray Chicharito ile anlaştı mı?


West Ham United ile 1 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen ayrılık kararı alan ve önceliği İspanya olan Javier Hernandez(Chicharito), Galatasaray'ı da seçenekleri arasına dahil etti. Ancak Meksikalı oyuncunun İstanbul'daki görüşmelerde Galatasaray'ın sunduğu 3 milyon euroluk teklifi yükseltmesini istediği öğrenildi.

GALATASARAY TAVİZ VERMEDİ

İngiliz ekibine yıllık maliyeti 4 milyon euro olan Javier Hernandez'in Galatasaray'dan bu rakamı talep ettiği ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar ise İngilizlerin yolları ayırma kararı aldığı Meksikalı oyuncuya yaptığı teklifte hemen bir artışa gitmeyip taviz vermediği öğrenildi. ​​​​​​

Javier Hernandez (Chacarito) kimdir?


West Ham United takımı forması giyen Meksikalı golcü oyuncu Hernandez bu sezon takımı adına 8 gol kaydetti. Meksikalı golcü kariyerinde Manchester United, Real Madrid gibi büyük takımların formasını da giydi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri