Transfer Haberleri: Galatasaray - Arda Turan transferinde son dakika! Bomba iddia

İspanyol basını Galatasaray'ın Arda Turan ile temas kurduğunu ve bonservisini Barcelona'dan almasını istediğini yazdı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'a geri dönmek istediği iddia edilen Arda Turan için sarı kırmızılı takımın harekete geçtiği öne sürüldü. İspanyol basını Galatasaray - Arda Turan transferi için sürpriz bir haber yayınladı. Medipol Başakşehir'de kiralık oynayan Arda Turan, Galatasaray'a dönecek mi? Son dakika gelişmesi haberimizde.

Galatasaray - Arda Turan transferinde son durum


İspanyol basınından Sport Gazetesi, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmek istediğini yazdı. Sarı kırmızılı kulübün bu transfere sıcak baktığı ancak transferin önünde bonservis engeli olduğu ifade edildi.

"BARCELONA'DAN BONSERVİSİNİ AL"

Galatasaray'ın Arda Turan'a "Barcelona'dan bonservisini al" teklifini yaptığı, Başakşehir'in de milli futbolcuya engel olmayacağı öne sürüldü. Ancak Arda Turan ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan Başakşehir'in bu transferden pay beklediği belirtiliyor.

Arda Turan, Başakşehir'de kalacak mı?


Başakşehir'in 2 yıllık sözleşme imzaladığı Okan Buruk, Arda Turan ile yola devam etmek istediklerini belirtti. Muhabirimiz Kevser İme Şahin'in "Arda Turan ve Visca, İrfan Can, Mahmut gibi oyuncularla ilgili transfer iddiaları var. Bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Okan Buruk, "Elimizdeki bütün oyuncularla devam etmek istiyoruz. Arda'da bizim sözleşmeli oyuncularımız. O da kampa katılacak ve bizimle birlikte çalışmalara başlayacak" dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri