Trabzonspor'dan Ümit Öztürk'e Diagne ve penaltı tepkisi

Galatasaray - Trabzonspor maçının ilk yarısında Trabzonsporlu futbolcular hakem Ümit Öztürk'ün kararlarına tepki gösterdi. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 21. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İlk 45 dakikası 2-1 sarı kırmızılı takımın lehine sona eren müsabakada özellikle Trabzonspor cephesinde hakeme tepki verdi.


Galatasaray - Trabzonspor hakem Ümit Öztürk'ün kararları


Galatasaray - Trabzonspor maçının ilk yarısında sarı kırmızılı takımın kazandığı penaltıda hem ofsayt, hem de pozisyonda penaltı olmadığı yönünde başta Abdülkadir Ömür olmak üzere futbolcular hakem Ümit Öztürk'e penaltı itirazında bulundu.

DIAGNE'YE İKİNCİ SARI KART İTİRAZI

Öte yandan ilk yarının sonlarına doğru Trabzonspor atağında Diagne'nin, Rodallega'ya yaptığu faul sonrasında bu kez futbolcular Diagne'nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itirazlarda bulundu.

Galatasaray, Trabzonspor karşısında ilk 45 dakikayı 2-1 önde tamamlarken gol 45'te Belhanda'dan geldi. 45+3'te Nwakaeme bomboş pozisyonda topu auta gönderdi.

"ADAMSANIZ ÖZÜR DİLEYİN YETER"

Öte yandan Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada "Yarın sırtlarına milli forma giydirip başarı bekleyeceğiniz, sahadaki o genç çocukların hakkını neden yiyorsunuz. Trabzonspor camiasına bitmeyen kininiz nedir? Siz evde çocuklarınıza namusu nasıl anlatıyorsunuz? Sokakta yürürken birinin size namussuz demesinin sizin için anlamı yok mu? Trabzonspor'un lehine pozisyonlarda VAR neden yok oluyor? Galatasaray'ın ilk golü öncesi ofsayt var ve penaltı yok. Arkadan çekmeler ne zamandan beri sarı kart değil. Veremezsin değil mi? Çünkü versen ikinci sarıdan atman gerekecek. Ceza sahası içinde topla ilgisi olmayan ayağa basmanın kurallarda adı nedir? Sonra da ben maçın kaderi ile oynamadım diyeceksin. Adalet istiyoruz. Adamsanız özür dileyin yeter." dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri