Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (8 Haziran 2017)

FutbolArena - Galatasaray’daki son gelişmeler ve transfer haberleri FutbolArena’da her gün sizlerle. Fanatik, Takvim, Fotomaç, Milliyet, Sabah, AMK Galatasaray Haberleri - Bugünün Galatasaray Haberleri (8 Haziran Perşembe GS haberleri) Günün Galatasaray Haberleri FutbolArena’da sizlerle buluşuyor. Bu haberler arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 GOMIS GALATASARAY İÇİN GEMİLERİ YAKTI
GOMIS GALATASARAY İÇİN GEMİLERİ YAKTI

Cimbom’un transfer için uğraş verdiği Gomis, Galler kulübüne başvurup "G.Saray’la anlaştım. Siz de anlaşın, gideyim" dedi. Kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Swansea’nin fiyat kırması bekleniyor. Galatasaray’ın bir süredir kadroya katmaya çalıştığı Bafetimbi Gomis, bonservis pazarlığını uzatan Swansea’yı ikna etmek için devreye girdi.

Galler kulübüne çağrıda bulunan Fransız yıldızın, "Galatasaray’dan iyi bir teklif aldım. Bunu değerlendirmek istiyorum. Ben anlaştım, siz de anlaşın gideyim" dediği öğrenildi.
2

Sarı-Kırmızılı kulübün 2+1 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon Euro’luk garanti ücret önerisini kabul eden Gomis, geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giydiği Marsilya kulübünden gelen teklifi geri çevirmişti. Swansea’yi ikna etmek için harekete geçen Gomis’in son hamlesinin, pazarlık için kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Premier Lig ekibinin inadını kırması bekleniyor.

Premier Lig kulübünün bir yıl sözleşmesi kalan Gomis için 3-4 milyon Euro’luk bir rakama "Evet" diyebileceği, pazarlıkların en kısa sürede sonuçlandırılmasının beklendiği bildirildi.

Fanatik
3 Cimbom için büyük gün
Cimbom için büyük gün
Sarı-kırmızılı kulübün, Riva’daki 1 milyon 76 metrekarelik arazisi bugün ihaleye çıkacak. Tekliflerin 1 milyar’a ulaşması beklenirken arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak

Galatasaray’da nefesler tutuldu, gözler Galatasaray’ın İstanbul Riva’daki arsası için düzenlenecek ihaleye çevrildi. Uzun süredir mali sorunlarla boğuşan Galatasaray’ın en büyük gelir umudu olan Riva ve Florya arazileri için 29 Haziran 2016’da protokol imzalayan Emlak Konut GYO, Riva’yı bugün 14.30’da ihale edecek. Geçtiğimiz yıl imzalanan protoloke göre, ihalede ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın, yüzde 20’si de Emlak Konut GYO’nun olacak. Emlak Konut GYO, Riva’daki 1 milyon metrekareyi aşkın arsanın değerini toplam 388.7 milyon lira olarak açıklamıştı.
4
İLAÇ GİBİ GELECEK

Florya’daki 22 bin 627 metrekarelik arsanın değeri de yaklaşık 120 milyon lira olarak belirlenmişti. Buna göre Galatasaray’ın Riva ve Florya arsaları için en az 509 milyon lira gelir elde etmesi bekleniyor. İhaledeki rekabet ve 3. köprü nedeniyle Riva’daki değer artışı göz önüne alındığında, projenin hem satış geliri hem de arsa bedelinde artış bekleniyor. Arsa bedelinin 1 milyar liraya yaklaşacağı konuşuluyor. Florya’nın ihalesinin de kısa sürede gerçekleştirilmesi bekleniyor.

12 MAYIS’TA BAŞLADI

Emlak Konut GYO ile Galatasaray Spor Kulübü arasında 29 Haziran 2016’da imzalanan protokol kapsamında kulübün Riva’daki 1 milyon 76 metrekarelik arazisi için ihale başvuruları 12 Mayıs 2017’de başlamıştı.
5
DEVLER KATILACAK

Hasılat paylaşım modeliyle yapılacak ihaleye Teknik Yapı, Dap Yapı, Fuzul Grup ve Makro İnşaat-Nef ortaklığının katılacak. İhalede ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak.

RİVA’YA EKO KÖY

Emlak Konut Riva projesi"Eko-Köy" konseptinde tasarlanıyor. Riva Eko Köy projesinin toplam konut alanı 869 bin 522 metrekare. Projede 206 bin 497 metrekare özel orman alanı bulunuyor.

Fotomaç
6 CHIRICHES İÇİN TEMASLAR HIZLANDIRILDI
CHIRICHES İÇİN TEMASLAR HIZLANDIRILDI
19 Haziran’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Aslan’da yönetim, transferleri ilk kampa yetiştirmeye çalışıyor. Stoper bölgesi için de teknik direktör İgor Tudor’un acil olarak transfer beklediğini bilen kurmaylar, daha önce masaya oturulan Vlad Chiriches için temaslarını sıklaştırdı. Sarı-Kırmızılılar, Rumen savunmacıdaki tüm pürüzleri aşıp G.Saray formasını giydirmeyi hedefliyor.

Habertürk
7 Ragnick kafa karıştırdı
Ragnick kafa karıştırdı

RB Leipzig sportif direktörü Ralf Rangnick bir basın toplantısı düzenledi. Kafaları karıştırdı. Basında çıkan 18 milyon euro bonservis ve Bruma’ya ödeneceği iddia edilen 6 milyon euro için, "Her iki rakam da doğru değil. Oyuncunun bizim için ilgi çekici olduğu doğru. Aynı zamanda görüşmelerin iyi gittiği de doğru. Biz iyi bir başlangıç pozisyonundayız" dedi. Rangnick’in basın toplantısı sırasında Bruma’nın adını vermekten kaçınması ise Alman gazeteciler arasında "Sorun mu var" sorularını doğurdu.

Fotomaç
8 Dionisi tamam
Dionisi tamam

Gomis’in transferini bitirmek üzere olan Galatasaray’la ilgili İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi. İtalya’nın Il Mattino gazetesi, Aslan’ın Federico Dionisi ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı... Gazete Serie B’de sezonu 17 golle tamamlayan İtalyan golcünün 1 Temmuz’da G.Saray’a imza atacağını okurlarına aktardı

Fotomaç
9 Rennes talip oldu
Rennes talip oldu

İgor Tudor’un tesislerde bile görmek istemediği Luis Cavanda’ya müşteri çıktı. Fransa’dan Rennes, Belçikalı oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istedi. Rennes, 1.8 milyon euro’ya devre arasında Trabzonspor’dan alınan Cavanda için sarı-kırmızılılara 600 bin euro opsiyon teklif etti.

Fotomaç
10 Ruslar, Sneijder’e göz koydu
Ruslar, Sneijder’e göz koydu

Wesley Sneijder’in Galatasaray’a veda etmesi gündemde... Hollandalı yıldızın, Cimbom’un eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin yeni takımı Zenit ile dirsek teması halinde olduğu belirtiliyor. Zenit Kulübünün, kadrosuna katmak istediği Wesley Sneijder için Galatasaray’a 5 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Hollanda Milli Takımı’nın başına geçen Dick Advocaat’tan Wesley Sneijder açıklaması geldi. Yıldız futbolcuyu, milli takıma davet ettiği için ağır şekilde eleştirilen Advocaat, "Sneijder’i Galatasaray’da izledim. Tüm Türkiye’nin olmasa da Galatasaray’ın en iyi oyuncusuydu. Çok zor bir ligde iyi karşılaşmalar çıkardı" diye konuştu.

Fotomaç
11 Sağa Corchia
Sağa Corchia

Sabri’yle devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray, Sebastien Corchia’nin menajerinden transfer görüşmesi için randevu talep etti. 26 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusunun Lille kulübüyle sözleşme yenilemeye yanaşmamasının Galatasaray’ın elini güçlendirdiği ifade edildi.

Fotomaç
12 CENK ERGÜN GOMIS İÇİN FRANSA’DA
CENK ERGÜN GOMIS İÇİN FRANSA’DA
Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün, bu sezon Marsilya’da lig ve kupada attığı 21 golle Fransız ekibinin gol yükünü çeken Bafetimbi Gomis için Fransa’ya geçti.

Gomis’in menajeri Etinne Mendy ile görüşecek olan Ergün, transferi masaya yatıracak.

Mendy, görüşmeden sonra şu an Bali’de tatilde olan Gomis’e Galatasaray’ın son teklifi iletecek. Fransız futbolcu için Marsilya’da devrede. Swansea City’nin futbolcusu olan Gomis için Galatasaray yıllık 3,3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme istiyor.

beIN Sports
13 Solda yeni fırtına Moting
Solda yeni fırtına Moting
Sarı-kırmızılı ekibin, Schalke’yle sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor’un da istediği Eric Maxim Choupo-Moting ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi

Artık transfer piyasası iyiden iyiye canlanırken Galatasaray’da gündeme gelen son isim Schalke 04’ten, Eric Maxim Choupo-Moting oldu. Leipzig ile anlaşan Armindo Bruma’nın yerini doldurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, Kamerun asıllı Alman oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ifade edildi. Schalke’yle sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan oyuncu bir süredir Trabzonspor’la anılırken iki kulübün büyük bir yarış içine girdiği belirtildi. Hızı ve çevikliğiyle bilinen Moting, Bruma’yı aratmayacak nitelikte bir oyuncu... 28 yaşında olan ve tecrübesiyle öne çıkan futbolcunun ayrıca orta sahada ve forvette oynaması da büyük bir avantaj olarak görülüyor.
14
İMZA PARASI İSTEDİ

Bonservisi elinde bulunan Moting’in menajeriyle ilk görüşmeyi yapan Sportif Direktör Cenk Ergün’ün yıllık 2.5 milyon euro önerdiği ve Galatasaray’ın şimdi yanıt beklediği bildirildi. Öte yandan Almanya’da Hamburg, Nürnberg, Mainz ve Schalke formaları giyen oyuncunun, 1.5 milyon euro da imza parası istediği bildirildi.

Fotomaç
15 Galatasaray yönetimi düğmeye bastı! Francesco Acerbi harekatı..
Galatasaray yönetimi düğmeye bastı! Francesco Acerbi harekatı..
Galatasaray’ın Hırvat teknik adamı Igor Tudor, stoper mevkiisine transfer için yönetimden ısrarla o ismi istiyor: Francesco Acerbi...

Forvet sorununu Bafetimbi Gomis’le çözmeye hazırlanan Galatasaray’da transferde ikinci hedef stoper. Alternatifi bol bir listeye sahip olan sarı-kırmızılılar, İgor Tudor’un raporu doğrultusunda önceliği Francesco Acerbi’ye verdi. İtalyan stoper için düğmeye basıldı. Kulübü Sassuolo ile bir yıl sonra bitecek sözleşmesini uzatmayan Acerbi için 4 milyon Euro’luk teklif yapılacağı öğrenildi. ’Uzun boylu sol ayaklı stoper’ tanımına birebir uyan Acerbi 1.92’lik boyuyla Galatasaray’ın kafa golü yeme sorununa çare olarak görülüyor.
16
Tudor’un da savunma takviyelerinin özellikle Serie A’dan yapılmasını istediği ve yönetime, "Acerbi tam aradığımız tipte bir stoper. Şartlar uyuyorsa transferinin bir an önce bitirin" dediği öğrenildi.

ACERBİ KİMDİR?

2013’te yakalandığı testis kanseri bir yıl sonra tekrar nükseden ancak ortaya koyduğu azim ile kanseri iki kez mağlup eden Acerbi, Sassuolo’nun istikrarlı isimlerinden... 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon toplam 46 maça çıkarken, 4 gol kaydetti ve maç başına 2.3 hava topu kazandı. İtalyan savunmacı, hava hakimiyeti iyi bir oyuncu olarak tanınıyor.

Sabah
17 GALATASARAY’DA WILLIAM VAINQUEUR HAREKATI
GALATASARAY’DA WILLIAM VAINQUEUR HAREKATI

Forvete Bafetimbi Gomis’i, savunmaya ise Chiriches’i almak için yoğun uğraş veren Sarı-Kırmızılılar, merkezi de güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Igor Tudor, Nigel De Jong’u yerine yönetimden kaliteli bir ön libero isterken, gündemde William Vainqueur var.

Geçen sezon Gomis gibi kiralık olarak Marsilya’da forma giyen 28 yaşındaki Fransız futbolcu, istikrarlı bir görüntü sergiledi ve 29 maça çıktı. Bonservisi Roma’da olan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Vainqueur, İtalyan ekibinin gelecek planları arasında yer almıyor. Galatasaray Yönetimi, cazip bir bonservis bedeliyle bu oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.
18

Menajerine söylendi

Ancak transferdeki kilit nokta De Jong. Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Hollandalı futbolcu gönderilirse, William Vainqueur gelecek. Daha önce adı Ajax ile anılan tecrübeli futbolcunun durumu yakından takip ediliyor. Yönetim, De Jong’un menacerinden de oyuncusuna kulüp bulmasını istedi.

Fanatik
19 Gomis’e dolgun maaş
Gomis’e dolgun maaş

Fransız golcüyü ikna etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, yıllık 3.3 milyon euro önerdi

Galatasaray, Fransa’nın Marsilya takımında kiralık olarak forma giyen Bafetimbi Gomis’i renklerine katmak için gün sayıyor. Fransız golcü üzerinde yoğunlaşan sarı-kırmızılı yönetim transferde son aşamaya geldi. Fransız basınında yer alan habere göre Gomis’in Galatasaray’a çok yakın olduğu, Cimbom’un Fransız golcüye yıllık 3.3 milyon euro gibi cazip bir teklif sunduğu belirtildi. Gomis ile Marsilya da yakından ilgileniyor.
20

FARK BİR MİLYON EURO

Gomis’in tamam demesini bekleyen Galatasaray, Swansea ile masaya oturacak. Galler kulübü bonservisi için 3.5 milyon Euro isterken, Aslan 2.5 milyon Euro’dan pazarlığı açmayı planlıyor. Anlaşmanın sağlanması an meselesi.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...