Galatasaray'da ikinci Sigthorsson tehlikesi

FutbolArena - Galatasaray, sezon başında Fransız ekibi Nantes’dan Kolbeinn Sigthorsson’u kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 

1
Sakatlığı nedeniyle hiçbir resmi maça çıkamayan İzlandalı golcüyle devre arasında yollar ayrılmıştı.
2
Sözcü’de yer alan habere göre sarı-kırmızılı yönetimin gündemindeki iki ismin birinde kalbinde delik, diğerinin ayağında ise sorun var.
3
Bafetimbi Gomis, kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle Fransa ve İngiltere’de görev yaptığı bazı maçlarda bilindiği üzere yere yığılmıştı.
4
31 yaşındaki golcü, yılda ortalama 40 maça çıksa da Türkiye’deki iklim şartlarından olumsuz etkilenebileceği konuşuluyor.
5
Gündemdeki isimlerden Jackson Martinez’de ise farklı bir sakatlık sorunu var. Sol ayağından üst üste iki kez sakatlık geçiren Kolombiyalı golcü, tedavi görmüştü. Tedavisi süren golcü oyuncuyla ilgili sağlık kurulunun onayı bekleniyor.
6
Sezon başında kadroya katılan Serdar Aziz ve Kolbeinn Sigthorsson, sakatlık problemleri nedeniyle Cimbom’a katkı sağlayamamıştı.
7
Aziz 6 maçta forma giyerken, Sigthorsson hiçbir müsabakada görev alamadı. Yönetim, önümüzdeki sezon benzer sorunları yaşamak istemiyor.

Futbolarena anasayfasından devam...