Tarık Çamdal, Galatasaray'ın en pahalı 4. defans oyuncusu!

Galatasaray'ın hayal kırıklığı yaratan transferlerinden Tarık Çamdal, Antalya kampına götürülmezken 2014 yılında bonservisine ödenen parayla Sarı-Kırmızılı takımın tarihine geçti.

FutbolArena Detay - Galatasaray'da ikinci yarı hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ederken Tarık Çamdal, Fatih Terim tarafından kamp kadrosuna alınmamıştı. Geldiği günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Tarık Çamdal, Galatasaray'ın tarihine geçti. İşte Galatasaray'ın bonservisine en çok para ödediği defans oyuncuları Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da.


Galatasaray'da Tarık Çamdal'a ödenen bonservis miktarı


2014 yılında Eskişehirspor'dan 4,7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu neredeyse hiçbir maçta beklentileri karşılayamamış ve aldığı parayla da taraftarların tepkisine neden olmuştu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer edildikleri günden bu yana beklentileri karşılayamayan Tarık Çamdal ve Emrah Başsan'ı Antalya'ya götürmeme kararı almıştı. Tarık Çamdal ve Emrah Başsan için kulüp bulmaları istenmişti.

Galatasaray'ın defans oyuncuları için ödediği bonservis paraları


Tarık Çamdal için ödenen 4,7 milyon Euro, 26 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray tarihinin en pahalı 4. defans oyuncusu yaptı.

İLK SIRADA MAİCON VAR

Galatasaray'ın defans oyuncusu olarak en çok cebini yakan oyuncusu ise Maicon oldu. Maicon sezon başında 7 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Brezilyalı oyuncuyu 6,3 milyon Euro ile Aurelien Chedjou, 6,1 milyon Euro ile de Alex Telles takip etti.

Galatasaray bu sezon transfer ettiği Mariano içinise4 milyon Euro ödemişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.



SON 24 SAATTE NELER OLDU?

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri