Transferde sıcak saatler (25 Mayıs 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Siyah-Beyazlılar, takıma yeni bir golcü katmak için düğmeye bastı. Yönetime; menacerler aracılığıyla Roma’nın Fildişili yıldızı Doumbia’nın önerildiği ortaya çıktı. (Fanatik)
2
Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta’ya birçok mevkide alternatifli bir liste sunarken forvette ise Eren Derdiyok’u tek geçiyor. Bordo-Mavililer’in patronunun da, "Ne gerekiyorsa yapacağım" sözüyle Yanal’ı rahatlattığı öğrenildi. (Fanatik)
3
Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağladığı Daniel Agger’in transferi henüz resmen açıklanmadı ama her an ön protokol imzalanabilir. (Fanatik)
4
Fenerbahçe, UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sonrasında transfer stratejisini değiştirdi. Öncelikle elinde bulunan oyuncuları kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler, sözleşmesi biten Alves’in kalması için görüşmelere başladı. (Milliyet)
5
Menaceri aracılığıyla Skrtel ile ilk teması kuran Beşiktaş yönetiminin, başarılı isimden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. (Fanatik)
6
Beşiktaş yönetimi, Slaven Bilic’in ısrarla almak istediği Gökhan Töre’yi West Ham’a gönderdi. Kara Kartallar, Gökhan’ı Rubin Kazan’dan 4.5 milyon euro’ya almıştı. (Fotomaç)
7
Kartal’ın renklerine katmak için Bursaspor’a Franco+2 milyon euro önerdiği Serdar Aziz’in yakın çevresine, "Tercihim Beşiktaş’tan yana" dediği öğrenildi. (Fotomaç)
8
Sportif A.Ş.’de göreve başlayan Alp Yalman, ilk iş olarak başarılı çalıştırıcıyla masaya oturdu Markeviç, Dinopro’yla sözleşmesini feshedip Sarı-kırmızılı takıma gelebileceğini ifade etti. (Fotomaç)
9
Her gün ismi yeni bir futbolcu ile anılan bordo-mavililerin, Portekizli Yohan Tavares için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Kulübü ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...