Süper Lig teknik direktörleri toplantı yaptı! Fatih Terim anlattı

Süper Lig kulüplerinin teknik direktörleri bir araya geldi. Gerçekleşen toplantının detaylarını Fatih Terim, beIN Sports canlı yayında açıkladı. 

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig kulüplerinin teknik direktörleriyle yaptığı toplantının detaylarını anlattı.

Yabancı kuralı hakkında da fikrini tekrar dile getiren Fatih Terim, "TFF daha önceki federasyon veya yönetimlerin kurallarını değiştirip kendi kuralını koydu. Mutlaka uyacağız. Kulüplerimizin kasası zaten dolu. Bu kararla dolup taşacak. Bu kararla dünya üzerindeki Türk futbolcu sayısı fazlalaşacak." diye konuştu.

FATİH TERİM VE TEKNİK ADAMLARIN TOPLANTISI

Süper Lig kulüplerinin teknik direktörleriyle yapılan toplantının detaylarını anlatan Fatih Terim, yabancı kuralı veya gündemden bağımsız şekilde ortak akıl ve istişare için toplandıklarını söyledi ve detayları şu şekilde belirtti:

Gündemden bağımsız olarak. Herhangi bir değişikliği sağlamak değil. Ben sadece teknik adamların görülen basit şekliyle olmadığını, önemli insanlar olduğunu teklif ettim. Herkes de seve seve katıldı. Biz teknik adamlar Türk futbolunda önemli figürleriz. Yaptığımız toplantı gündemden bağımsız, her konuya ortak akıl getirecek, istişare edebilecek bir grup olmamız. Önümüzdeki zamanlarda da devam etmesini kararlaştırdık." Prosinecki ve Sumudica da çok güzel şeyler söylediler. Önümüzdeki zamanlarda devam etmesini kararlaştırdık. Her konu için toplanabiliriz.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri