Süper Kupa Akhisarspor'un! Galatasaray 4-5 Akhisarspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Galatasaray ile Akhisarpsor, Süper Kupa Finali'nde Konya'da karşı karşıya geldi. Galatasaray 4-5 Akhisarspor maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Kupa, Akhisarspor'un oldu. Galatasaray ile Akhisarspor, Konya'da Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya geldi. Akhisarspor seri penaltı atışlarında Galatasaray'ı mağlup etti ve kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü. Galatasaray 4-5 Akhisarspor maç özeti ve golleri haberimizde.


GALATASARAY AKHİSARSPOR MAÇ ÖZETİ


Galatasaray, Akhisarspor'a Süper Kupa'da boyun eğdi. Mücadelenin henüz 5. dakikasında Akhisarspor golcü oyuncusu Yevhen Seleznyov'un golü ile 1-0 öne geçti. Mücadelenin geri kalanında oyunun kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray karşılaşamanın ilk yarısında beraberlik golünü bulamadı ve ilk 45 dakika 1-0 Akhisarspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

EREN DERDİYOK MAÇI UZATMAYA GÖTÜRDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun hakimiyeti Galatasaray'da olurken Akhisarspor yakaladığı kontra ataklar ile gol aradı. Galatasaray mücadelenin 79. dakikada Eren Derdiyok'un golü ile eşitliği sağladı ve mücadele uzatmalara gitti.

GOMİS SON PENALTIYI KAÇIRDI

İkişer 15 dakikada da gol sesi çıkmadı ve mücadelenin seyri seri penaltı atışlarına kaldı. Akhisarspor kullanılan 5 penaltının tamamını gole çevirirken Galatasaray'da son penalıyı Gomis gole çeviremedi ve Akhisarspor tarihinde ilk kez Süper Kupa'yı müzesine götürdü.


Galatasaray - Akhisarspor maçı ilk 11'ler


Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Akhisarspor: Fatih, Vrsajevic, Dany, Mustafa, Ömer, Aykut, Sissoko, Bilal, Manu, Barbosa, Seleznyov

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri