Spor Yazarı Oku: Levent Tüzemen: "Galibiyette sakin kalmak etkili oldu"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerken Levent Tüzemen, karşılaşmayı Sabah'taki köşesinde değerlendirdi. Spor yazarlarının yazıları FutbolArena'da 

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı takım karşılaşmayı 3-0 kazanırken Levent Tüzemen karşılaşmayla alakalı konuştu.

Levent Tüzemen, Lokomotiv Moskova karşısında Galatasaray'ın sakin kalmayı başardığını söyledi.

Spor Yazarı Oku: Levent Tüzemen'in bugünkü yazısı (19 Eylül Çarşamba)


Galatasaray enerjisini ekonomik kullanıp doğru bir strateji ve taktik ile Lokomotiv Moskova'yı yendi. Topa çoğu zaman Rus ekibi hakim oldu, Galatasaray ise dikkatli ve akıllı alan savunması yapıp, Rus ekibinin eksik kaldığı anları kolladı. Galibiyette Galatasaraylı oyuncuların sakin kalması, telaş ve panik yapmamaları etken oldu.

Eğer Galatasaray yüksek tempoda maç oynasaydı oyunun yönünü çabuk değiştiren ve ezbere paslaşan Rus ekibinin ekmeğine yağ sürer ve kaybederdi. Muslera taktik gereği uzun atışlarında topu sürekli Eren'e yolladı. Eren bu topları yan kanatlara indirdi ya da kontrol etti.

Eren çok çalıştığı gibi herkesi rahatlatan mükemmel bir frikik golü attı. Ndiaye sahanın en iyisiydi, kaptığı topları akıllı kullanırken ikili mücadeleleri hep kazandı.

Galatasaray ile ilgili haberlere Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri