Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Lens...

 FutbolArena - Fenerbahçe’nin Giuliano transferinde Trabzonspor’la yaşadığı rekabet, sarı-lacivertlilerin diğer mevkilerle ilgili çalışmalarına darbe vurdu...  (Sabah) 

1

Yönetim, Giuliano için ilk etapta Zenit’le 1 milyon euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro satın alma opsiyonu için anlaşmıştı. Ancak devreye Trabzonspor girince, sarı-lacivertliler 7 milyon euroyu peşin ödeyip transferi gerçekleştirmek zorunda kaldı. Bu transfer sonrası sarı-lacivertlilerin elinde bonserviste kullanabileceği 4 milyon eurosu kaldı.
2
Forvete ve savunmaya takviye planlayan Fenerbahçe, 4 milyon euronun 1 milyonunu, bu hafta içerisinde kiralık olarak renklerine bağlamaya hazırlandığı stoper Gustavo Gomez için Milan’a ödemeyi planlıyor.
3

Kalan 3 milyon euroluk bütçeyle, Vincent Aboubakar transferi şimdilik zor görünüyor. Fenerbahçe yönetimi, Aboubakar için Beşiktaş’ın Jeremain Lens transferinde izlediği yolu izlemeyi planlıyor.
4

Bonservisinin yüzde 65’i Lorient, yüzde 35’i ise Porto’da bulunan Kamerunlu golcü için F.Bahçe iki kulüple de masaya oturarak, 2 milyon kiralama bedeli ve gelecek yıl ödenmek üzere 8 milyon euro satın alma bedeli önerecek. Bu teklif, iki kulüp tarafından kabul edilirse Aboubakar ile önce 1 yıllık kiralık ardından da 4 yıllık sözleşme imzalanacak.
5
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu yıldız, siyah-beyazlı formayla 38 maça çıktı. 2427 dakika oyunda kalan Aboubakar, bu süre zarfında 19 gol ve 4 asistle oynadı.
6
Kamerun A Milli Takımı’nda da forma giyen Aboubakar, bu yaz Konfederasyon Kupası’nda 3 maça çıktı, 1 de gol attı.

Futbolarena anasayfasından devam...