Son dakika! Galatasaray, Elabdellaoui transferini açıkladı

Galatasaray, Omar Elabdellaoui transferini resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

FutbolArena - Galatasaray, Omar Elabdellaoui transferini resmen açıkladı. Sarı kırmızılılar, Olympiakos'tan ayrılan Omar Elabdellaoui'yi renklerine bağladı ve transferin detaylarını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'ın Omar Elabdellaoui transferi


Galatasaray, sağ bek transferinde son olarak Olympiakos'ta forma giyen Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna kattı ve transferin detaylarını KAP'a bildirdi.

Sözleşme: 3 yıllık

2020/21: 1.300.000 milyon euro
2021/22: 1.350.000 milyon euro
2022/23: 1.400.000 milyon euro


MUSTAFA CENGİZ'DEN AÇIKLAMALAR

Omar Norveç'te doğdu ve büyüdü. Kendisi Norveç Milli Takımı'nda ve Olympiakos'ta kaptanlık yapmış çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vereceğine ve Galatasaray'da çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu transferin hem camiamıza hem futbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Scout ekibimizi ve teknik ekibimizi Omar gibi bir futbolcuyu kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Hoş geldin."

OMAR'IN AÇIKLAMALARI

"Buraya geldiğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Başkanımıza beni buraya kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Başlamak için sabırsızım ve bu mücadelede yer almak istiyorum."

Elabdellaoui kimdir?


Olymoiakos forması giyen 28 yaşındaki Elabdellaoui sağ bekte görev yapıyor. Elabdellaoui geçen sezon Olympiakos formasıyla ligde 21 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Avrupa kupası ve Yunanistan kupası maçlarıyla birlikte Norveçli oyuncu geçen sezon toplamda 47 resmi maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri