Galatasaray'da flaş açıklama! Olağanüstü toplantı

FutbolArena - Galatasaray’da yeni sezon öncesi yönetim kurulu olağanüstü toplanma kararı aldı. Bu karara neden olan gerekçeler FutbolArena’da

1
Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna kattığı oyunculara için ödediği bonservis bedelleri ve verdiği maaşlarla dikkat çekti.
2
Sarı kırmızılı camiada bir grup isim bu harcamalarla ilgili yönetimi sorgulama adına olağanüstü divan kurulu çağrısında bulundu. 
3
FutbolArena’nın duyurduğu haberde, Galatasaraylı genel kurul üyelerinin olağanüstü divan kurulu için imza kampanyası başlattığı belirtilmişti.
4
Yaşanan gelişme sonrası yeterli sayıda imzanın toplandığı ve Divan Başkanı İrfan Aktar’a iletildiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili FutbolArena, İrfan Aktar’a ulaştı.
5
FutbolArena’ya açıklamalarda bulunan İrfan Aktar, "Divan Başkanlığına şu ana kadar ulaşmış bir imza sayısı yok. Fakat divan üyelerimizinden bir kişinin böyle bir talebi oldu.
6
Normalde Eylül’ün 13’ünde yapacağımız toplantının erkene alınmasını talep etti. Yapılan transfer harcamalarıyla ilgili bilgilendirme istediler. Duruma bakacağız, inceleyeceğiz ve ona göre toplantının erkene alınıp alınmayacağına karar vereceğiz." dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...