Son Dakika Galatasaray Haberleri 30 Kasım 2019)

FutbolArena - Galatasaray haberleriyle ilgili 30 Kasım 2019 günü öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. 

1 DİAGNE: ’’ARTIK SIKILDIM’’
DİAGNE: ’’ARTIK SIKILDIM’’
Club Brugge Teknik Direktörü Clement, basın toplantısında Diagne ile ilgili gelen soruları yanıtladı. Clement, üst üste Senegalli futbolcunun sorulmasına da tepki gösterdi ve artık bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyledi.
Club Brugge Teknik Direktörü Clement, Diagne Galatasaray’a geri dönecek mi?" sorusuna, "Siz benden daha çok şey biliyorsunuz. Diagne şu anda çalışıyor. 3 hafta önce takıma dönüp dönmeyeceğinin kendisine bağlı olduğunu söylemiştim. Top Diagne’de. Umarım artık Diagne hakkında konuşmak zorunda kalmayacağım. Her şey ona bağlı. Benim Diagne’ye karşı bir tavrım yok, olamaz da." yanıtını verdi.

Clement son olarak, "Şu anda ligde ve Avrupa’da devam ediyoruz. Bunu sağlayan ekibimizi konuşmak istiyorum. Gerisi benim için küçük bir detay." dedi.
2 İŞTE ONYEKURU’NUN ALACAĞI PARA
İŞTE ONYEKURU’NUN ALACAĞI PARA
2018-19 sezonunda sarı kırmızılı forma ile başarılı bir performans sergileyen ve 14 gol 6 asistle 22.şampiyonlukta önemli payı olan Henry Onyekuru, bu çıkışı ile ücretini de katladı. Sezon başında Monaco’ya 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Henry Onyekuru, Ocak’tan itibaren Galatasaray forması giyecek.

2018-19 sezonunda Galatasaray’da yıllık 1.2 milyon euro karşılığında forma giyen Henry Onyekuru bu kez yarım sezon için bu ücreti alacak. Onyekuru’nun Menajeri D’avilla’nın Çarşamba günü İdari Menajer Şükrü Hanedar ile görüştüğü ve anlaştığı öğrenilirken Onyekuru’nun yarım sezon için Galatasaray’dan 1.2 milyon euro alacağı öğrenildi.
3 EMRE MOR GÖNDERİLECEK Mİ?
EMRE MOR GÖNDERİLECEK Mİ?
Teknik Direktör Fatih Terim’in, ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde hamle oyuncusu olarak kullandığı Emre Mor, Galatasaray forması ile asist ya da gole imza atamadı.

Galatasaray takımı, ligde Emre’nin sonradan oyuna girdiği ve maçın son bölümlerinde görev aldığı 3 karşılaşmada tam 9 puan keybetti ve kalesini gole kapatamadı.Ligde Başakşehir, Beşiktaş ve Denizlispor karşılaşmalarında skor 0-0 iken görev alan Emre Mor, sahaya sürülmesinden sonra son bölümlerde G.Saray 3 rakibine de mağlup oldu.
4 LİVERPOOL’DAN SHARİQİ AÇIKLAMASI
LİVERPOOL’DAN SHARİQİ AÇIKLAMASI
Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Shaqiri için Liverpool Teknik Direktörü Klopp’tan açıklama geldi.

Klopp, ’’Shaqiri bizim için çok önemli bir oyuncu. Sezonun en önemli kısmı geliyor. Ona ihtiyacımız var, burada süre bulacaktır. Sakatlığının ardından kendisini toplaması gerekiyordu, şimdi hazır.’’ diye konuştu.

Hürriyet
5 GALATASARAY’DAN FLAŞ BABEL KARARI
GALATASARAY’DAN FLAŞ BABEL KARARI
Henry Onyekuru transferinde büyük aşama kaydeden Galatasaray yönetimi, Ryan Babel’e teklif gelmesi halinde Hollandalı oyuncu ile yollarını ayıracak.

Fanatik
6 GALATASARAY’IN ÇEKİNDİĞİ FUTBOLCU
GALATASARAY’IN ÇEKİNDİĞİ FUTBOLCU
Trabzonspor mücadelesine 3’lü savunma ile çıkmaya hazırlanan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Nwakaeme’ye özel önlem alınmasını istedi.

Hürriyet
7 MERİH DEMİRAL’A BÜYÜK ONUR
MERİH DEMİRAL’A BÜYÜK ONUR
A Milli Takım’da göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nin en iyi 11’ine seçildi.
8 FATİH TERİM ARDA TURAN İÇİN KARARINI VERDİ
FATİH TERİM ARDA TURAN İÇİN KARARINI VERDİ
Başakşehir mücadelesinde aralarındaki buzların eridiği Arda Turan için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kararını verdi.

Son yıllarda performansı büyük düşüş içerisinde olan Arda Turan’ın dönüşüne Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sıcak bakmadı.

Fotospor
9 FATİH TERİM’DEN TRABZONSPOR MAÇINA SÜRPRİZ
FATİH TERİM’DEN TRABZONSPOR MAÇINA SÜRPRİZ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yaşanan eksiklikler nedeni ile Trabzonspor mücadelesinde 3’lü savunma ile çıkmaya hazırlanıyor.

Fotospor
10 FATİH TERİM MUSLERA İÇİN KARARINI VERDİ
FATİH TERİM MUSLERA İÇİN KARARINI VERDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Arjantin ekiplerinden River Plate’nin transfer listesine giren Fernando Muslera’nın Ocak ayında satışına karşı çıktı.

Fotospor
11 GALATASARAY’DAN FLAŞ FALCAO YALANLAMASI
GALATASARAY’DAN FLAŞ FALCAO YALANLAMASI
Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak’ın İspanyol basınına ’Falcao 1 ay daha oynamayacak’ şeklinde demeç verdiği iddia edilmişti.

İspanyol gazetesine böyle bir demeci kesinlikle vermediğini dile getiren Abdurrahim Albayrak, "Ben Galatasaray’ın İkinci Başkanıyım. Öyle bir açıklama yapmak benim iş ahlakımla uyuşmaz. Falcao’nun ilk yarıyı kapattığı yönündeki haberler tamamen uydurma haberlerdir" ifadelerini kullandı.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...