Son Dakika Galatasaray Haberleri (17 Eylül 2019)

Son dakika Galatasaray haberleri aramalarında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Galatasaray haberleri arasında gündemin önemli maddeleri burada.

1 Varane’dan Galatasaray açıklamaları
Varane’dan Galatasaray açıklamaları
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Real Madrid’in savunma oyuncusu Varane gruptaki rakiplerini değerlendirdi.

"Rakiplerimiz hakkında konuşurken her zaman temkinli olurum. Temkinli olmakta fayda var. Kağıt üzeriyle saha üzeri farklıdır çünkü. Galatasaray ve Club Brugge maçlarına bu sebeple sonra bakacağız."
2 Galatasaray’ın Belçika takımları şanssızlığı
Galatasaray’ın Belçika takımları şanssızlığı
Belçika takımlarına karşı 7. kez sahaya çıkacak olan Galatasaray, daha önce oynadığı 6 maçta hiç galibiyet alamadı. Sarı kırmızılılar, Club Bruge ile daha önce 2 kez krşılaştı ve 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Club Brugge ise Türk takımlarına karşı daha önce oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
3 Club Brugge ligde kaçında? Club Brugge’ün performansı
Club Brugge ligde kaçında? Club Brugge’ün performansı
Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına 2 ön elemeden geçerek geldi. İlk maçta berabere kaldığı Dinamo Kiev’i, sahasında mağlup ederek play-off’a kalan Club Brugge, ardından LASK Linz’i her iki maçta yenerek saf dışı bıraktı.

Club Brugge, Belçika Ligi’nde geride kalan 6 maçta ise mağlubiyet görmedi. 6 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Club Brugge, 14 puanla 2. sıranın sahibi oldu. Hafta sonu Cercle Brugge’ü deplasmanda 2-0 yenen Club Brugge, bir önceki haftada zorlu Genk maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ligdeki ilk 3 maçını kazanan Club Brugge, son 3 maçta ise 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
4 Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en yaşlı ve en genç takımları
Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en yaşlı ve en genç takımları
YAŞ ORTALAMASI EN YÜKSEK 5 TAKIM

1- Juventus (28,8)
2- L. Moskova (28,0)
3- Liverpool (27,9)
4- Galatasaray (27,9)
5- Zenit (27,4)

YAŞ ORTALAMASI EN DÜŞÜK 5 TAKIM

1- Leipzig (22,7)
2- Genk (23,2)
3- Ajax (23,7)
4- Salzburg (23,7)
5- Lille (24,2)
5 Veysel Sarı’dan Belhanda’ya ziyaret
Veysel Sarı’dan Belhanda’ya ziyaret
Kasımpaşa takımının kaptanı Veysel Sarı, soluğu hastanede aldı ve son dakikalarda darbesiyle sakatlanan Belhanda’yı hastanede ziyaret etti.

"Yüzünün dizime çarptığı an bir şey olduğunu anladım. Haberi duyar duymaz çok üzüldüm ve gelmek istedim. Vicdanen rahatsız oldum. İnşallah en kısa sürede iyileşir, sahalara dönersin"
6 Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maç skorları
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maç skorları
Galatasaray 0-0 Barcelona
Barcelona 2-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Dortmund
Juventus 2-2 Galatasaray
Galatasaray 2-2 Hertha
Galatasaray 3-2 Monaco
Galatasaray 1-0 Lazio
Lokomotiv Moskova 0-2 Galatasaray
Juventus 2-1 Galatasaray
Galatasaray 0-0 Bordeaux
Manchester United 1-0 Galatasaray
Galatasaray 1-6 Real Madrid
Galatasaray 1-1 Anderlecht
Galatasaray 0-2 Atletico Madrid
Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova
7 Galatasaray Avrupa’da kaç galibiyet aldı?
Galatasaray Avrupa’da kaç galibiyet aldı?
Galatasaray, Avrupa’da 100. galibiyet peşinde... Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında yarın Club Brugge’e konuk olacak Sarı-Kırmızılı takım, Avrupa’da 279 maçta 99 galibiyet elde etti. Aslan, geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde oynadığı 8 maçta sadece 1 kez kazanabildi. (Fanatik)
8 Galatasaray Club Brugge’ü nasıl yener?
Galatasaray Club Brugge’ü nasıl yener?
Kariyerini Belçika’nın Eupen takımında sürdüren Beşiktaş’ın eski yıldızı Beck, Club Brugge-Galatasaray maçı öncesi konuştu.

"Kağıt üzerinde Galatasaray’ın daha yetenekli oyuncuları var. Bu yüzden onları bir adım önde görüyorum. Ancak bu bir Şampiyonlar Ligi maçı. Risk almadan, sabırlı oynamak ve bulunacak 3-4 pozisyonda golü atmak en mantıklısı" (Fanatik)
9 Cenk Tosun Galatasaray’a gelecek mi?
Cenk Tosun Galatasaray’a gelecek mi?
Cenk Tosun yeniden Türkiye’ye dönem kararı aldı. Cenk Tosun’la sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş ilgilenmişti. Portekizli teknik direktör Marco Silva, Cenk’i pazar günü oynanan Bournemouth maçında 11 değil, maç kadrosuna bile almadı. Silva’nın bu kararı sonrasında büyük hayal kırıklığına uğrayan Cenk’in, Fikret Orman’ı arayarak dönmek istediğini söyledi. (Fotomaç)
10 Rıdvan Dilmen’den Galatasaray örneği
Rıdvan Dilmen’den Galatasaray örneği
"Futbol basit oyundur. Siz kendinizi Pique zannederseniz, karşınızda dersini iyi çalışmış takıma karşı sıkıntı yaşarsınız. Fenerbahçe için yeterli oyuncudur demiyorum ama şartlar gereği kabul edilebilir. Fenerbahçeliler ’Uçuyoruz, kaçıyoruz’ diyor. İlk hafta 5 atmışsın, 5 attığın takımla aynı puandasın. Hadi Galatasaray’a oyna bu savunmayla! O seyirciyle bir baskı yaparlar, 25 dakikada 3-0 olur" (NTV)
11 Ersun Yanal’dan Galatasaray yanıtı
Ersun Yanal’dan Galatasaray yanıtı
Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray sorusuna cevap verirken Alanya cephesi de maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bütün rakiplerimiz bizim için eşdeğer ve önemli. Uzun bir süreç var, bu uzun süreç içerisinde her şey oturacaktır. Takımda herkese ihtiyaç var. Bir karakter ortaya koymak en büyük hedefimiz." (Fotomaç)
12 Galatasaray piyasa değeri Şampiyonlar Ligi’nde kaçıncı?
Galatasaray piyasa değeri Şampiyonlar Ligi’nde kaçıncı?
Temsilcimiz Galatasaray 136 milyon avroluk kadrosu ile 24. sırada yer aldı.

PİYASA DEĞERİ EN YÜKSEK 5 TAKIM

1- Manchester City (1,28 milyar euro)
2- Real Madrid (1,19 milyar euro)
3- Barcelona (1,18 milyar euro)
4- Liverpool (1,07 milyar euro)
5- PSG (1,06 milyar euro)

PİYASA DEĞERİ EN DÜŞÜK 5 TAKIM

1- Slavia Prag (36,60 milyon euro)
2- Kızılyıldız (57,95 milyon euro)
3- Olympiakos (83,05 milyon euro)
4- Salzburg (95 milyon euro)
5- Dinamo Zagreb (107 milyon euro)
13 Galatasaray’ın 3. forması
Galatasaray’ın 3. forması
Galatasaray, sezonun 3. formasını tanıttı. Sarı-kırmızılı takım yeni sezonda kullanacağı alternatif formasını ’AslanKükre’ etiketi ile sosyal medya hesabından satışa çıkarıldığını açıkladı..

Futbolarena anasayfasından devam...