Son dakika Galatasaray haberleri (12 Ekim 2019)

FutbolArena - Galatasaray futbol takımı dün yapılan idman ile liglere verilen aradan sonra ilk idmanını tamamladı. Galatasaray’da Falcao gerçekleştirilen idmana katılamadı. Galatasaray ile ilgili son dakika haberlerini sizler için derledik.

1 LUYİNDAMA RADARA GİRDİ
LUYİNDAMA RADARA GİRDİ
Galatasaray’ın S.Liege’den 8 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı Christian Luyindama iki İngiliz kulübünün transfer radarına girdi.
2
Takvim’in haberine göre; West Ham United ve Wolverhampton, Luyindama’yı yakından izliyor. İki kulüp de 25 yaşındaki stoperi Brugge ve PSG maçlarında canlı izleyerek rapor tuttu.
3 GALATASARAY İÇİN ONYEKURU İDDİASI
GALATASARAY İÇİN ONYEKURU İDDİASI
Ocakta 22 yaşındaki futbolcuyu geri döndürmek isteyen Cimbom, sezon başında Falcao için kıran kırana pazarlıklar yaptığı Monaco ile bu kez daha kolay anlaşacak gibi görünüyor.

Öyle ki iki kulübün 1 milyon euro kiralama bedelinde el sıkıştığı ifade ediliyor. Monaco’da istediğini bulamayan Onyekuru’nun da yarım sezon için 750 bin euro’luk bir rakama "Evet" dediği öğrenildi.

Fotomaç
4 MARİANO ÜLKESİNE DÖNÜYOR
MARİANO ÜLKESİNE DÖNÜYOR
Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim’in kadroda düşünmediği Mariano’ya Brezilya’dan talip çıktığı ve oyuncunun devre arasında ülkesine döneceği bildirildi..

A spor
5 GALATASARAY’A BÜYÜK GELİR
GALATASARAY’A BÜYÜK GELİR
Galatasaray, Radamel Falcao transferinin de etkisiyle yaklaşık 27 milyon Lira ciro elde etti.

Fanatik
6 REAL MADRİD GALATASARAY’A BİLENDİ
REAL MADRİD GALATASARAY’A BİLENDİ
Real Madrid’de bunun üzerinde 26 Ekim’de Barcelona ile oynanacak olan El Clasico’dan daha çok, 4 gün önce yapılacak Galatasaray maçına öncelik verildiği belirtildi.
7
Galatasaray maçında yapılacak bir "teknik hatanın", takımda büyük bir krize neden olacağı da vurgulandı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...