Sizce Süper Lig'de 26. haftanın en iyi oyuncusu kimdi?

Süper Lig'in 26. haftasına damga vuran oyuncular belli oldu. FutbolArena'nın sosyal medya hesabından yaptığımız anket sonuçlandı.

FutbolArena Anket - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının geride kalmasıyla zirve yarışı yeniden şekillendi. Medipol Başakşehir'in kaybettiği haftada kazannarak puan farkını 5'e çıkartan Beşiktaş, liderliğini sağlamlaştırdı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor sürprize izin vermezken, Gaziantepspor deplasmanda Osmanlıspor'u yendi ve ilk kez ligin dibinden kurtuldu.

HAFTANIN OYUNCUSU ADAYLARI

Süper Lig'de bu haftanın öne çıkan en iyi futbolcuları Vagner Love, Fabiano, Selçuk İnan ve Ryan Babel oldu.

Vagner Love bu hafta attığı 2 golle Alanyaspor'un 3-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin mimarı oldu. Fenerbahçe'nin Karabükspor deplasmanında 1-0 kazandığı maçta önemli kurtarışlar yapan kaleci Fabiano ise 3 puana verdiği katkı ile alkış topladı.

Öte yandan lider Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiği maçta 1 gol ve 1 asist üreten Ryan Babel, gösterdiği performansla müsabakaya damga vurdu. Haftanın son maçında sahneye çıkan Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, 2 penaltı golünün yanı sıra 1 de asiste imza atarak yıldızlaştı.

FutbolArena'nın twitter hesabından yaptığımız ankete 3,425 kullanıcı katıldı. Kullanılan oyların %40'lık bölümü alan Ryan Babel haftanın en iyi oyucusu seçildi.

Anket sonucu:

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri