Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (14 Ekim 2018)

FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer bulan tüm haberler FutbolArena farkıyla sizlerle buluşuyor. Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (14 Ekim Pazar GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Fark 700 bin TL
Fark 700 bin TL
Eren Derdiyok’un durumu merak ediliyor. Yönetimin, tecrübeli forvete yeni kanuna göre TL üzerinden maaş ödemeyi planlamasına Eren cephesinden olumsuz yanıt gelmişti. 30 yaşındaki oyuncunun para birimleri arasındaki fark nedeniyle 700 bin TL eksik ödeme almaya ikna olmadığı belirtildi.

Fotomaç
2 Soruşturma başlatıldı
Soruşturma başlatıldı

UEFA’YA bağlı CFCB komisyonun karar ve imza yetkisi olan iki komisyonu Soruşturma (AC), Yargı (IC) komisyonları arasında iç çatışma yaşanıyor.

Bu çatışmanın nedeni 142 milyon euro’luk borcuna karşılık G.Saray’a verilen ikinci yapılandırma anlaşması. AC’nin 5 üyesinden 4’ü hakkında soruşturma başlatıldı.

AC ile imzalanan yapılandırma anlaşmasının IC tarafından gözden geçirmeye alınmasına istinaden Başkan Cengiz’in CAS’a gideceğini açıklaması kafa karıştırdı. Hukuken ortada alınmış bir karar yokken, yönetimin sadece bir kararın gözden geçirilmesine itiraz için CAS’a gitme konusunda istekli davranması soru işareti yarattı.

Fotomaç
3 Misimovic’in aklı kaldı
Misimovic’in aklı kaldı

Galatasaray’ın eski futbolcusu Misimovic, sarı-kırmızılı takımı tüm kalbiyle halen takip ettiğini söyledi.

Bosna Hersek Milli Takımı’nda görev yapan Misimovic, "Galatasaray’da maalesef kısa bir dönem oynadım. Emin olun daha uzun süre oynamak isterdim. Ama hayatta her şey istediğiniz gibi gitmiyor" diye konuştu

Fotomaç
4 Maliyetli isimler sezon sonu yolcu
Maliyetli isimler sezon sonu yolcu

Cimbom’da sözleşmesi biten oyuncularla yönetim erkenden masaya oturmayı planlamıyor. Gelecek sezonun kadrosunu doğru şekilde inşa etmek isteyen sarı-kırmızılı idareciler 3’ü kiralık 10 futbolcunun durumlarını masaya hemen yatırmayacak. Aslan, Linnes haricindeki hiçbir ismin sözleşmesini erken uzatmayacak.

Fotomaç
5 Galatasaray’dan U21 takımına farklı tarife
Galatasaray’dan U21 takımına farklı tarife

Galatasaray, bugün U21 Takımı’m ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı.

Galatasaray A Takımı sahadan Maicon (dk 2), Sinan Gümüş (dk. 25), Fernando Reges (dk. 45), Ali Yavuz Kol (dk. 88) ve Yunus Akgün (dk. 89) ile bulduğu gollerle 5-2 galip ayrıldı.

U21 Takımı’mının golleri ise Serkan Sefil (dk. 40) ve Ayhan Tuş (dk. 85) ile geldi.

A Takım’ın maç kadrosu şu şekilde oluştu: İsmail Çipe, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Sinan Gümüş, Ryan Donk, Badou Ndiaye (dk. 61 Ali Yavuz Kol), Fernando Reges (dk. 46 Celil Yüksel), Yunus Akgün, Ozan Kabak, Muğdat Çelik.

Fanatik
6 Khabib geliyor
Khabib geliyor


Khabib Nurmagomedov, Galatasaray’ın Schalke maçına gelecek.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında McGregor’u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Nurmagomedov, Galatasaray’ın davetini kabul etti. Galatasaraylılığıyla bilinen ünlü sporcu, Schalke maçını tribünden takip edecek.

Fotomaç
7Fatih Terim: ’’UEFA’yı bırakın işinize bakın!’’
 Fatih Terim: ’’UEFA’yı bırakın işinize bakın!’’

Terim, takımını UEFA, Finansal Fair Play ve CAS üçgeninden uzak tutmaya çalışıyor. Tecrübeli hocanın, "Orada sizi ilgilendiren bir konu yok. Bizim işimiz sahada, Bursaspor maçını düşünmek zorundayız" dediği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son günlerde kulübün 1 numaralı gündem maddesi haline gelen UEFA görüşmelerinden, Finansal Fair Play incelenmesi ve CAS itirazı konularından takımını uzak tutmaya çalışıyor. Oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hocanın, "Kafanızı kulüp işlerine sakın takmayın. Bizim durduğumuz yer ve hedeflerimiz belli. Orada sizi ilgilendiren bir konu yok. Bizim işimiz sahada. Bundan sonraki ilk rakibimiz Bursaspor ve biz bu maçı düşüneceğiz, düşünmek zorundayız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
8

Bursa&Schalke analizi

Milli ara sonrası Galatasaray’ı oldukça yoğun bir tempo bekliyor. Sarı-Kırmızılı ekip, cuma günü ligde Bursaspor’u konuk edecek, ardından hafta içindeki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde yine Türk Telekom Stadı’nda Schalke’yi ağırlayacak. Teknik patron Fatih Terim ve yardımcıları, şu sıralarda harıl harıl Bursaspor ve Schalke analizi yapıyor. İki ekibin de artı ve eksi yönleri belirlenip bu yönde bir taktik oluşturulacak ve tüm takım toplandıktan sonra gerekli direktifler verilecek.

Fanatik
9 Emre Akbaba’nın dönüş tarihi belli oldu
Emre Akbaba’nın dönüş tarihi belli oldu

Erzurumspor maçında sakatlanan yıldız futbolcunun tedavisi tam gaz sürüyor. Emre, Porto karşılaşmasıyla birlikte sahada yeniden boy göstermeyi hedefliyor.

Galatasaray’ın Erzurum BB ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba, Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istiyor. 28 Eylül tarihinde sakatlanan ve sahalara 3 ila 4 ay sonra dönmesi beklenen Emre Akbaba, formasına erken kavuşabilmek için gece gündüz mesai harcıyor. Şampiyonlar Liginde forma giyme hayalini Galatasaray’a imza atmadan önce de açıklayan Emre Akbaba, zorlu Porto karşılaşmasıyla yeşil sahalara dönmeyi hedefliyor.
10
KARARI TERİM VERECEK

Emre’nin 11 Aralık 2018’de oynanacak olan Porto karşılaşmasında görev almak istediği ve Sağlık Kurulu’nun da Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçına başarılı oyuncuyu yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi. Bu tarihe kadar tamamen hazır olmayı planlayan yıldız orta saha oyuncusuyla ilgili son kararı ise Teknik Direktör Fatih Terim verecek. İmparator, o tarihte Emre’nin oynamasında bir risk görmezse, onu ilk 11’de sahaya sürecek.

Akşam
11 Galatasaray Niasse ile el sıkıştı
Galatasaray Niasse ile el sıkıştı


Aslan milli arayı boş geçmedi, transfer çalışmalarına hız verildi. Devre arasında kadrosunu 2 forvet, 1 de stoperle takviye etmek isteyen Galatasaray, Oumar Niasse ile prensip anlaşmasına vardı, sıra kulübü Everton’a geldi.

Ocak ayında açılacak ara transfer döneminin çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, milli arayı boş geçmedi. Teknik patron Fatih Terim’in talebi üzerine kadrosunu 2 forvet ve 1 stoperle takviye etmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda gündeme gelen Oumar Niasse ile temasları sıklaştırdı.
12
Menacerler vasıtasıyla yapılan son görüşmede, Senegalli golcüyle prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Eğer kulüpler anlaşırsa, Niasse’ın, "Ben imzaya hazırım" dediği ifade ediliyor.

Galatasaray için sıra daha zor olan aşamaya, Everton’ı ikna etmeye geldi. Oyuncuyu bonservisiyle vermek isteyen Everton’ın ikna edilmesi için temaslar başlayacak.

Fanatik
13 Galatasaray Spor Kulübü’nün 113. yılı kutlandı
Galatasaray Spor Kulübü’nün 113. yılı kutlandı

Galatasaray Spor Kulübü’nün 113. kuruluş yılı etkinlikleri, lisede yapılan etkinliklerle sona erdi. Burada konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, köklerinin Galatasaray Lisesi’nin olduğunu belirterek, her zaman sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün 113. kuruluş yılı etkinlikleri, dün Ali Sami Yen’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrinin ziyaret edilmesiyle başladı ve bugün Galatasaray Lisesi’nde yapılan törenle devam edam etti. Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşuyla başlayan törene, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile sporcular katıldı.
14
"Köklerimiz Galatasaray Lisesi’dir, ona her zaman sahip çıkalım"

Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Cengiz, insanın hayal edip, peşinde koştuğu belli objelerin olduğunu ve kendileri için bu ruhun Galatasaray olduğunu belirterek, "Ne mutlu bana 113. yılında sizlere hitap ediyorum. Galatasaray’ın kuruluşu çok enteresan 6-7 arkadaş bir sınıfta bir araya geliyor. 113. yıl önce bir araya gelip, takım kuralım diyor. Yabancılara kuruluş hikayesini anlattığımızda çok şaşırıyorlar. Avrupa’daki kulüpler aristokrat ya da gelişmiş ailelerin ellerinde bulunuyor. Galatasaray ise 6-7 öğrencinin kurduğu bir takım. Bu müthiş bir şey. Orada yakılan ateş önce bütün semti, sonra İstanbul’u, sonra Türkiye’yi sonra bütün dünya yıkıyor. O ateşin çıktığı yer Galatasaray Lisesi’dir. Lisemize sahip çıkmalıyız. Lisede okusak da okumasak da şunu hiç unutmamalıyız. Galatasaray Lisesi bizi mutlu eden, bizi gerektiğinde bazen üzen, üzmesi bile tatlı olan... Riyakar, hile ve tehditle zafer etmeyen Galatasarayımız yenilse de yense de onurlu bir timsalidir. Bu timsalin de doğduğu yer lisedir. Köklerimiz Galatasaray Lisesi’dir, ona her zaman sahip çıkalım" diye konuştu.

15
Can Kıraç yaş kütüğüne 113. yıl plaketini çaktı

Kulübün kuruluş yılı etkinliğine katılan en kıdemli üye olan 91 yaşındaki Can Kıraç, yaş kütüğüne 113. yıl plaketini çaktı. Etkinlik çerçevesinde kulüp üyeliğinde 50. yılını dolduranlara madalya verildi. Kulüp üyeliğinde 50 yılı geride bırakan 9 üye için hazırlanan madalyaların takdimi yapıldı.
16

Kazanılan kupalar tanıtıldı

Galatasaray Spor Kulübü bu yıl kazandıkları kupaların tanıtımı yapıldı. Takım ve bireysel olarak kazanılan ulusal ve uluslararası ödül ile kupaların tek tek anlatıldı. Futbol takımının Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu şampiyonluk kupası da tanıtım yer aldı. Kupalar daha sonra müzeye teslim edildi.

113. yıl etkinleri geleneksel olarak yenilen pilav ile sona erdi.

(İHA)

Futbolarena anasayfasından devam...