Sinan Gümüş tarihe geçti! (İZLE)

Galatasaray'ın genç golcüsü Sinan Gümüş, Türkiye Kupası'nda Bucaspor karşısında attığı iki golle tarihe geçti.

FutbolArena Detay - Galatasaray, Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında ağırladığı Bucaspor'a karşı ilk yarıdan 3-0'ı yakalarken Sinan Gümüş attığı iki golle sivrildi.


Sinan Gümüş'ün Türkiye Kupası'nda attığı goller


Galatasaray'ın Kupa golcüsü olarak ün yapan genç oyuncusu Sinan Gümüş bu sezon da ligde değil Türkiye Kupası'nda attığı gollerle dikkat çekiyor. Bu sezon 4 golünü de kupada atan Sinan'ın ligde ise golü bulunmuyor.

Bu sezon oynadığı 3 Türkiye Kupası maçıda toplam 4 gol atıp 3 de asist yapan Sinan Gümüş bir asist de Östersunds maçında yapmıştı.

Geçen sezon Süper Lig'de 7 gol atan Sinan Gümüş, Türkiye Kupası'nda ise 6 gol kaydetmişti. Önceki sezon ise ligde 5 gol atan Sinan kupada sadece bir gol atmıştı. Öte yandan Sinan'ın çıkış maçı da 2014-2015 sezonunda Türkiye Kupası'nda oynanan Balçova Yaşamspor müsabakası olmuştu. 23 yaşındaki genç golcü Fatih Terim'in göreve gelişinin ardından oynadığı iki maçta da forma şansı buldu.

TÜRK TELEKOM STADI'NIN 350. GOLÜ

Öte yandan Sinan Gümüş, Bucaspor maçında art arda attığı iki golle tarihe de geçti. Sinan Gümüş, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'ın 350. golünü atan isim oldu.

Sinan Gümüş, Galatasaray formasıyla son iki sezonda 13 maça 11 çıktı ve bu karşılaşmalarda 10 gol attı.

Galatasaray ile ilgili tüm gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri