Sinan Gümüş, Süper Lig rekorunu kırdı! Alanyaspor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor karşısında galibiyete ilerlerken Sinan Gümüş önemli bir istatistik elde etti.

FutbolArena - Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor karşısında 4-0 üstünlüğünü sürdürürken Sinan Gümüş attığı golle kariyerini bir ilki daha yaşadı.

Sinan Gümüş'ün Aytemiz Alanyaspor'a attığı goller


Galatasaray'ın 2. golünü kaydeden ve bunun yanında asistlere de imza atan başarılı oyuncu, Aytemiz Alanyaspor'un belalısı olmaya devam ediyor. Sinan Gümüş'ün Süper Lig'de en çok gol attığı takımlardan biri de Alanyaspor oldu. Bugüne kadar Kayserispor filelerine 4 gol bırakan Sinan Gümüş, Aytemiz Alanyaspor karşısında da aynı sayıda gole erişti.

Galatasaray - Alanyaspor Emre Akbaba'nın golü


Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, Alanyaspor maçında 56. dakikada takımının 4. golünü attı. Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Emre, rakibini geçtikten sonra sağ ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşta kaleci Haydar'ı mağlup etti. Emre Akbaba böylelikle Galatasaray formasıyla ilk golünü eski takımı Alanyaspor'a attı. Emre Akbaba golün ardından ise ellerini havaya kaldırarak gol sevinci yaşamadı.

Galatasaray - Alanyaspor maçı ilk 11'ler


Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet, Maicon, Nagatomo, Fernando, Belhanda, Emre Akbaba, Onyekuru, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri