Sinan Gümüş, Fatih Terim'in isteğini ikiletmedi

Atiker Konyaspor maçının kahramanı olan Sinan Gümüş, yaptığı ekstra çalışmaların yanı sıra Fatih Terim'in özgüven aşısı ile yeniden doğdu.

FutbolArena Özel - GalatasarayAtiker Konyaspor karşısında 1 gol ve 1 asistlik performansı ile galibiyete taşıyan Sinan Gümüş, Fatih Terim'in gelmesi ile beraber adeta bambaşka kimliğe büründü. Sinan Gümüş yaptığı ekstra çalışmaların yanı sıra Terim'in 1 dediğini ikiletmedi.

Galatasaraylı Sinan Gümüş'ün ailesi


Aile hayatı sürmesi istenilen Sinan Gümüş'ün sürekli olarak annesi, ablası, ağabeyi ve kuzenleri dönüşümlü olarak sürekli oyuncu ile beraber İstanbul'da kalıyor. Kısaca genç oyuncu aile hayatı yaşıyor. Ayrıca Fatih Terim'in özgüven aşısı ile birlikte Sinan da, daha öncesinde büyük saygı duyduğu tecrübeli teknik adamın güvenini boşa çıkarmamak için ekstra çalışmalar yapıyor.

KONYASPORLU MOKE, SİNAN GÜMÜŞ'ÜN GOLÜNDE YIKILDI

86. dakikaya kadar direnen Atiker Konyaspor, Sinan Gümüş'ün golüne engel olamayınca yıkıldı. Gol anında yayıncı kuruluşun kamerasına takılan Moke, kendini yerden yere atarak büyük üzüntü yaşadı. Kongolu futbolcuların bu tepkileri sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri