Sinan Bolat'tan Galatasaray yanıtı! Transfer sorusu

Belçika'da Royal Antwerp forması giyen Sinan Bolat, Galatasaray'a döneceği iddialarına yanıt verdi ve ikinci kaleci olmayı düşünmediğini söyledi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın eski kalecisi Sinan Bolat, Royal Antwerp ile 6 aylık süresi kalan sözleşmesini henüz uzatmadı. İsmi yeniden Galatasaray ile anılan Sinan Bolat, sarı kırmızılı takıma dönüş ihtimalinin çok zor olduğu sinyalini verdi. Milli kaleci ikinci kaleci olmayı düşünmediğini ifade etti.

Sinan Bolat Galatasaray'a transfer olacak mı?


Ülke basınından Het Laatste Nieuws'e konuşan Sinan Bolat'tan Galatasaray sorusuna yanıt geldi. Milli kaleci, "Ocak ayında başka bir kulübe imza atabilirim ama transfer olacağım kulübe kesinlikle 2. kaleci olmaya gitmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Fernando Muslera'nın yedeği olmak istemediği mesajını veren Sinan Bolat, sarı kırmızılı takıma dönüş kapısını kapattı.

SİNAN BOLAT'IN ROYAL ANTWERP PERFORMANSI

31 yaşındaki kaleci Sinan Bolat, 2017 yılında Porto'dan Royal Antwerp FC'ye transfer oldu. Haziran 2020'de sözleşmesi bitecek olan tecrübeli file bekçisi, Ocak ayında kulüpten ayrılabileceğini söyledi. Bu 25 maçta 36 gol yiyen Sinan Bolat, yalnızca 4 karşılaşmada rakip futbolculara kalecisini kapatabildi.

2014-15 sezonunda Galatasaray'a kiralık gelen Sinan Bolat, 12 resmi maçta forma giymişti. Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Sinan Bolat, ardından bu kez Club Brugge'e kiralanmıştı. Belçika'da da lig şampiyonluğu gören tecrübeli kaleci, 2018 yılında yeniden milli takım formasını giymeyi başarmıştı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri