Şenol Güneş'ten Arda Turan ve Taylan Antalyalı sözleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündem değerlendirmesi yapmak için basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam kadro seçiminden, Milli Takım'ın hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

"Burası bir aile oldu. Ülkemiz ve halkımızla bunu oluşturduk. Ortak akıl ve çalışmayla başarıya gitmek istiyoruz. Elimizde bir kadro var ama bu kadroya girmek isteyen, heyecan ve yetenek dolu oyuncularımız da var elimizde. Yeni dönemde oyuncularımız değişerek geliyor. Yetenekli oyuncular da var onları da takip ediyoruz. Hepsini izlediğimizi bilsinler. Yeri gelince bütün oyuncular buraya katılacaktır. Herkesi takip ediyoruz ve izliyoruz. Zamanı geldiği zaman ve ihtiyaç olunca bütün oyuncularımıza kapımız açık. Caner Erkin gibi uzun süre sonra gelen arkadaşlarımız da var. Caner'in bize çok katkı yapacağını düşünüyorum. Hem oyuncu yetenekleri hem de gençlere örnek olması açısından."

"İNSAN SAĞLIĞI HER ŞEYİN BAŞINDA GELİR"

"İnsan sağlığı her şeyin başında gelir. Son dönemde tüm dünyada sıkıntılar oldukça büyük. Biz yakın zamanda İzmir depremini de yaşadık. Depremde kaybettiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tez zamanda onların acılarını paylaşmak istiyoruz. Milli Takım olarak zamanı gelince desteğimizi asla esirgemeyeceğiz. Sevdiklerimizin iyiliği için sevdiklerimizden uzak durmak zorunda kalıyoruz. Mart ayından beri ülkemizi ve dünyayı saran salgın sıkıntısını yaşıyoruz. Maske, mesafe ve hijyene dikkat etmemiz gerekiyor. İnşallah kısa zamanda düzelir. Bu sadece bizim değil dünyanın sorunu. Herkes kendinden başlarsa burada büyük mesafe alırız."

"HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEDİK"

"Kulüplerimizin Avrupa kupalarındaki baaşrısızlığının ardından Başakşehir ve Sivasspor'u aldıkları galibiyetle nedeniyle kutluyorum. Milli Takımımızın hedefi Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkmak ve Dünya Kupası'na katılmak. Bu hedeflerimizden vazgeçmedik."

"SABRA İHTİYACIMIZ VAR"

"İskelet kadromuzu korumak istiyorum. Bu çocuklar, hem saha içerisinde hem de saha dışarısında A Milli Takımı çok iyi temsil etti. Dünya Kupası hedefimizden asla vazgeçmedik. Sabra ihtiyacımız var. Zaman ve sabrı birlikte söylüyorum ama esası çalışmaktar."

"ARDA VE TAYLAN'A KAPIMIZ AÇIK"

"Hocalarımıza sesleniyorum, elinizde eğer iyi bir sol bek varsa onu değerlendirmek istiyorum. Caner uzun zamandır takip ettiğimiz bir futbolcu. Şu anda takımın ona ihtiyacı var. İnşallah beni yanıltmayacaktır. Aynı şekilde Arda Turan da Türkiye'nin en iyi oyuncularının başında geliyor. Çok büyük başarılar elde etti ama maalesef bir düşüşe geçti. Yeniden külelrinden doğmak istiyor. Bu gayretini görüyoruz. Caner de olduğu gibi eğer başarılı olursa ve bizim ihtiyacımız olursa hiçbir oyuncuya kapımızı kapatmayız. Taylan'ı Erzurum'dan bu yana takip ediyoruz. Galatasaray'da da iyi oynuyor. Düşündüğümüz oyuncular arasında yer alıyor. Çalışmasına devam etsin, başarılı olursa kapımız açık. Bu Milli Takım benim değil, hepimizin Milli Takımı."

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri