Tudor'un "mutlaka alın" dediği futbolcu

FutbolArena - Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırmış durumda. 

1
Teknik direktör Igor Tudor, orta saha transferleri için kriterini ortaya koydu. Hırvat teknik adam yaş aralığını 20-28 olarak belirledi.
2
Kanatlarda orta sahada rakibe baskı kuracak ve hem defansa hem de ofansa gidip gelebilecek nitelikle oyuncu isteyen Tudor, geçtiğimiz günlerde NTV Spor’da katıldığı programda Süper Lig’de en beğendiği oyuncular arasında Beşiktaş’ta forma giyen Atiba Hutchinson’ı saymıştı.
3
Hürriyet’in haberine göre yönetimine sunduğu raporda listenin ilk sırasına Gianelli Imbula’yı yazan Hırvat teknik adam, bunun gerekçesi olarak da yeni sezonda orta sahadaki oyuncuların uzun koşu mesafe kat edecek olmalarını gösterdi.
4
Tudor stoper ve forvet içinse Gomis, Acerbi ve Maicon gibi oyuncuların transferine onay verdi.
5
Kanadalı futbolcuya benzer bir ismi kadrosuna katmak isteyen Tudor bu nedenle yönetime, Stoke City’de oynayan Fransız Gianelli Imbula’yı istedi.

6
Hayal kırıklığıyla geçen bir dönemin ardından yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan G.Saray’da teknik direktör Igor Tudor transfer listesini yönetime sundu.

7
Tudor, orta sahanın merkezine oyunun çift yönüne de oynayabilen genç, tempolu, pres gücü ve top dağıtma özelliği yüksek futbolcu istediğini söyledi. Hırvat teknik adamın listesinin başında ise Premier Lig ekiplerinden Stoke City’den Gianelli Imbula yer alıyor.

8
Tudor, Gianelli Imbula’yı aradığı tüm kriterlere sahip oyuncu olarak görse de bu oyuncunun transferine Stoke City’den henüz onay çıkmadı.


9
Futbolcu ve menajeri bu transfere sıcak bakarken Stoke City Kulübü ise Galatasaray’ın kiralama formülüne olumlu yanaşmadı.
10
Sarı kırmızılılar, Stoke City’ye 1 milyon Euro kiralama bedeli de önerdi ancak İngiliz ekibi, geçen yıl 24 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı futbolcusunun gelişimi açısından Türkiye’nin doğru bir tercih olup olmadığı konusunda endişeli.
11
Bu yüzden şu ana kadar olumlu dönüş yapmadıkları öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...