Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun sakatlığında son durum - Galatasaray Spor Haberleri

Galatasaray'da son antrenmanda sakatlanan Semih Kaya ile Aurelien Chedjou hakkında açıklama yapıldı. Semih ve Chedjou'nun sakatlığı ciddi mi?

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Aurelien Chedjou ile Semih Kaya son antrenmanda sakatlık yaşadı. İki futbolcuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Gençlerbirliği maçı öncesi dün yapılan idmanda topuk ağrısı hisseden Aurelien Chedjou'nun ve aynı idmanın ardından sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandı."

Galatasaray'da Semih Kaya ve Chedjou Gençlerbirliği maçında oynayabilecekler mi?


Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalyaspor'u 3-2 yenerek Tudor yönetiminde ilk galibiyetini alan Galatasaray'da, Gençlerbirliği maçı öncesi son taktik antrenmanda sakatlık şoku yaşandı. Sarı kımızılı takımda Semih Kaya'da sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildi. Semih Kaya'nın Gençlerbirliği maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Chedjou'nun ise düz koşu sırasında ayağındaki topuk dikeninden ötürü ağrılarının arttığı ve bu nedenle antrenmana devam edemediği ifade edildi. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre maç saatine kadar tedavisi sürdürülecek olan Chedjou için son kararı teknik direktör Igor Tudor verecek.

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Galatasaray - Gençlerbirliği maçı 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 19:00'da Bein Sports ekranlarında naklen yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri