Selçuk İnan'ın menajeri açıkladı! Sözleşme uzatıldı mı?

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, sözleşme konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Özel - Galatasaray ile 11 kupa kaldıran ve tam 4 şampiyonluk yaşayan Selçuk İnan'ın sezon sonunda bitecek olan kontratı ile ilgili tarafların masaya oturduğu iddiası ortaya atıldı. Galatasaray yönetiminin 900 bin euro karşılığında Selçuk'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatacağı iddia edildi.

Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak ise açıklamaları ile bu konuya noktayı koydu.

Galatasaray Haberleri: Selçuk İnan, Galatasaray'da kalacak mı?


Altıparmak, şu ana kadar Galatasaray kulübü ile yeni sözleşme adına herhangi bir görüşme olmadığını belirtip, "Selçuk, Galatasaray'ın kaptanı ve kulübü ile de sezon sonuna kadar kontratı var. Galatasaray yönetimi ile şu ana kadar herhangi bir görüşme ya da girişim olmadı. Olursa da bu konuda herhangi bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Çünkü Selçuk, Galatasaray'a gönül verdiği için yıllar önce tercih hakkını da sarı kırmızılı kulüpten yana kullanmıştı." ifadelerini kullandı.


BB Erzurumspor 1-1 Galatasaray Fatih Terim'in maç sonu açıklaması


"PES ETMEYECEĞİZ"

Bizim için akılda olmayan kayıp puan. Pes etmeyeceğiz ama. Galatasaray'ın tavrı da, tarzı da budur. Önümüzde daha çok maç var. Bize olanlar herkese olabilir. Herkese olan bize olabilir. 2 puan kaybettik ve önemli 2 puan kaybettik. 3 puan da kaybedebilirdik. Erzurumspor'u tebrik ediyorum. Bizden iyi mücadele ettiler. Açıkçası hiç pozisyon yokken gol yedik. Bu da sizin aklınızdaki planları alt üst edebiliyor ve oyuncuların sahadaki performansını etkiliyor.

"OYUN HOŞUMA GİTMEDİ"

Çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca bazı kilit futbolcularımızın yokluğu da etkiledi ama ne olursa olsun burası Galatasaray takımı. Bazılarının gereğini yapması gerekiyor. Oyun açıkası hiç hoşuma gitmedi. Pozisyon da bulmuş olabiliriz. Yenebilirdik de ama oyun hoşuma gitmedi. Özellikle İstanbul'da çok iyi oynayan bir Galatasaray'dan geliyoruz. Onun için yapacak bir şey yok. 10 haftaya konsantre olacağız.

Sarı kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri