Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanaldan yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları bugün belirlenecek. Öte yandan Şampiyonlar Ligi maçlarının hangi kanaldan yayınlanacağı ise henüz resmi olarak açıklanmadı.

FutbolArena - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2018-2019 sezonunun grupları bugün çekilecek kura çekimiyle belirlenecek. Ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray kura çekimine 4. torbadan katılacak. Şampiyonlar Ligi'nde bugün kura heyecanı yaşanacakken öte yandan maçların hangi kanaldan yayınlanacağı da merak ediliyor.

Şampiyonlar Ligi 2018-2019 maçları hangi kanaldan yayınlanacak?


Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını elind ebulunduran Tivibu, bu sezon yapılan ihaleyi beIN Media Group'a kaptırdı. Digitürk'ün sahibi olan beIN Media, önümüzdeki 3 sezon boyunca Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını elinde bulunduruyor. Devler Ligi maçlarının beIN Sports ekranlarında yayınlanması bekleniyor ancak şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanalda olacak?


UEFA Avrupa Ligi maçlarının 3 yıllık yayın haklarını ise Saran Grup kazandı. beIN Media ile anlaşmalı olarak çalışan Saran Grup'un temsilcilerimizin maçlarını Digitürk'te yer alan S Sport kanalından yayınlaması gündemde. Bu konuyla ilgili de şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri