Samaris transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe savaşı

Benfica'nın ön libero oyuncusu Samaris için Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer savaşı verdiği iddia edildi.

FutbolArena - Hafta sonu Süper Lig'de karşı karşıya gelecek iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe için flaş bir iddia gündeme geldi. İki ezeli rakibin Benficalı orta saha oyuncusu Samaris transferinde karşı karşıya geldiği öne sürüldü.


Transfer Haberleri: Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Samaris transferi


Fotomaç Gazetesi'nin iddiasına göre, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Benficalı futbolcu Samaris transferinde Fenerbahçe ve Galatasaray çekişiyor. Bu sezon Benfica'da fazla forma şansı bulamayan Yunan ön libero'nun Galatasaray'dan iyi bir teklif beklediği ve Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı ifade edlidi.

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlatan Fenerbahçe yönetimi, bonservis bedeli ödememeden alabileceği oyuncuların araştırmasını yaparken gündemine Benficalı Samaris ismi geldi. Sarı kırmızılı takımın anlaşmaya çok yakın olduğu orta saha oyuncusu Samaris için Fenerbahçe'nin de devreye girmesi ile transfer savaşı iyice kızıştı.


Samaris'ten Galatasaray transferi açıklaması


Yunan basınında Paganews'in haberine göre, şu anda Benfica'da yılda 600 bin euro kazanan Samaris'e henüz yeni sözleşme teklifi gelmedi. Ancak Benfica yönetiminin sözleşmesini yenilemesi halinde dahi Samaris'e daha yüksek bir miktar önermeyecek olmasından dolayı Yunan 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da oynamak istediği ve sarı kırmızılı takımdan iyi bir teklif beklediği yazıldı.



Andreas Samaris kimdir?


2014 yılında Olympiakos'tan 10 milyon euro bonservis karşılığında Benfica'ya transfer olan Andreas Samaris, 29 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Samaris bu sezon Benfica formasıyla ligde 13 maçta 911 dakika sahada kalırken, 2 gol attı ve 2 asist yaptı. Samaris tüm kulvarlarda ise 19 maçta forma giydi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri