Flaş! Wesley Sneijder resmen açıkladı! Bırakıyor mu?

FutbolArena - Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Nice’e transfer olan Wesley Sneijder son dönemlerde performansı ile hayal kırıklığı yaratıyor. 

1
Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray’dan ayrılmasından bu yana çeşitli sıkıntılarla uğraşıyor.

2
Fransa’nın Nice kulübünde zaman zaman forma giyemeyen, sakatlıklar yaşayan ve fazla kiloları nedeniyle eleştirilen Sneijder, Hollanda Milli Takımında da devamlılık sorunları yaşamaya başlamıştı.

3
Sneijder hakkında son olarak Hollanda Milli Takımını bırakacağı yönünde haberler çıksa da Wesley bu emeklilik iddialarını yalanladı.

4
Hollanda basınından De Telegraaf’a konuşan Sneijder önemli açıklamalar yaptı.

5
Wesley Sneijder konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Elbette bir gün Milli Takımda son noktayı koyacağım ama bu doğru zaman değil.

6
Hala futbol oynamaktan keyif alıyorum ve bir şeyler verebileceğimi hissediyorum" dedi.

7
Geçtiğimiz dönemde kadroya çağırılmamasını da anlayışla karşılayan Wesley Sneijder, "Bunu anlayabiliyorum. Evde beklemek çok can sıkıcıydı ama o dönemde Nice’de düzenli oynayamadığım için çağrılmamı anlayabiliyorum" ifadelerini kullandı.

8
Wesley Sneijder, Hollanda 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılırsa 36 yaşında olacağı ve hala oynayıp oynamayacağı ile ilgili gelen soruya ise "Bilemiyorum, futbol bu. Her şey olabilir" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...