FLAŞ! Galatasaray taraftarları ayaklandı

FutbolArena - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi Su Ada’nın Büyükşehir Belediyesine devredilerek orada cami yapılmasını istedi. 

1
Hüseyin Avni Sipahi, İBB Başkanlığı’na havale eden yazılı önergesiyle Su ada olarak da bilinen ve 3’te 2’si Maliye’ye ait olan Galatasaray Adası’na cami yapılmasını teklif etti.
2
Mehmet Sipahi yaptığı açıklamada, "Gelin önce boğazın ortasında bulunan Su Ada’ya bir cami inşa edelim, ardından da o camide verilecek ilmi eğitimle, sosyal faaliyetlerle, kültürel alanlarla çocuklarımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin vakitlerini geçirebilecekleri bir çekim alanı imar edelim." diye konuştu.
3
Habertürk’ün haberine göre; Hüseyin Avni Sipahi’nin önergesi, İBB Meclis toplantısında oylandı ve başkanlık makamına havale edildi. Ancak Galatasaray taraftarlarından bu duruma büyük tepki geldi.
4
Sosyal medyada Galatasaray’ın önde gelen taraftar hesapları, Hüseyin Avni Sipahi’nin Galatasaray üzerinden prim yaptığını ve bu adanın kullanım hakkı sadece Galatasaray’da olduğunu söyledi.

İşte o tepkiler:
5
6

Futbolarena anasayfasından devam...