Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! "Çocuğu doldurdular"

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'a transfer olan eski futbolcuları Oğulcan Çağlayan hakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Hasan Kartal, "Etik olmayan şeyleri yapmanın anlamı yok. Bazı kulüpler etik olmayan işler yapıyor sonra da zeytinyağı gibi üste çıkıyor." dedi.

"ERCİYESSPOR'A 200 BİN EURO BORCUMUZ VAR"

"Oğulcan'ın alışında bildiğim kadarıyla Kayseri Erciyesspor'a 200 bin euro civarında borcumuz var. Biz, Erciyesspor ile bir araya gelme şansı bulamıyoruz. Kayseri Erciyesspor, Zya Eren ve Rizespor bir araya geldiğinde bu iş çözülür. 200 bin euro neden ödenmesin. Hukuk ne diyorsa bizim için o geçerlidir."

"OĞULCAN'I DOLDURUŞA GETİRDİLER"

"Bu çocuğumuz, bu arkadaşımız 6 maç kala Rizespor'u zor durumda bırakıp gitmiştir. Bu gidişin de kesinlikle Oğulcan'ın tasarrufunda olmadığını düşünüyorum. Genç futbolcu, fesihten anlayacağını pek sanmıyorum. Kimler doldurduysa sözleşmesini feshedip gitti. İnşallah en doğru karar verilir ve kimsenin hakkı yenmez. Etik olmayan şeyleri yapmanın anlamı yok. Bazı kulüpler etik olmayan işler yapıyor sonra da zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Böyle insanların kulüplerde yöneticilik yapmaması lazım."

"KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Kulüp Başkanlığı bile yapacak vaktim yok. İşimi, gücümü çocuklara bıraktım. Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı alma gibi bir durumum yok. Mehmet Sepil kardeşimiz çok iyi götürüyordu bu işi. Benim öyle bir düşüncem olmadı, olmaz da. Gelecek olan arkadaşlar inşallah iyi yönetir."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri