Rıdvan Dilmen: 'Konya'da Aykut Kocaman klasiği yaşandı'

Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Galatasaray maçını yorumladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Atiker Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Golsüz berabere biten müsabakayı maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV'de yorumladı.


Konyaspor 0-0 Galatasaray Rıdvan Dilmen'in NTV yorumları


"HAKEMLER BASKI ALTINA ALINIYOR"

"Kaos dolu bir lig yaşıyoruz. Galatasaray - Beşiktaş derbisi hafta sonundan itibaren başladı. Yöneticiler, teknik adamlar tarafından başladı. Bütün kulüpler hakemlerle ilgili açıklamalara başlıyor ve baskı altında tutuyor."

"GALATASARAY'IN LİDER OLMA ŞANSI"

"Galatasaray'ın Konyaspor maçında lider olma şansı verdi. Şansı insanlar kendileri yaratır. Başakşehir puanları kaybederken, Galatasaray liderlik şansını yakaladı. Bunun için aslında kontrollü hücumu tercih edip, ilk yarıda topa hakim olan bir Galatasaray vardı. Oyun üstünlüğü kurdu. Ancak tabelaya bakılınca fazla net pozisyon bulamadı."

"AYKUT KOCAMAN KLASİĞİ"

"Oyunun sonunda ben 1 puan istemiyorum diyen Fatih Terim, çift santrfora döndü. 3 puanla dönmek istiyorum dedi. Aykut Kocaman ise şahsi hayatını planlayarak gider. Bugün de Aykut Kocaman klasiği yaşandı."

Konyaspor 0-0 Galatasaray Erman Toroğlu A Spor yorumları


Erman Toroğlu A Spor'da müsabakayı yorumladı.

"AYKUT KOCAMAN'IN ŞEKLİ BU"

Konyaspor alanı iyi kapatıyor. 10 futbolcuyu birden görüyorum. Bugün hep gördüm. Galatasaray'da radarda 10 futbolcuyu göremedim. Konya'da hep gördüm. Aykut Kocaman'ın şekli bu.

"GALATASARAY RAKİBİNİ ÜZERİNE ÇEKMELİYDİ"

Peki ne yapacaksın? Kenarlara alacaksın oyunu. Fatih hoca da bunu yaptı. Sağ kanattan daha fazla aldı. Ancak bir şeyi yapmadı. Madem Aykut Kocaman sana bunu yapıyor. Konya'da oynuyorsun. Ne yap biliyor musun? Fazla gitmeyeceksiniz. 10 dakika gidin, 10 dakika sonra yan top yapın. Rakip gelecek arkadaş. Yap tuzağını. Böyle açamıyorsun. Seyirci Konyaspor'u ileri çıkaracak zaten. Konyaspor senin üzerine geldiği zaman çok çabuk çıkarsan lehine olurdu maç.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri