Rıdvan Dilmen açıkladı! 'Ali Koç, Galatasaray maçını izlerken...'

Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maç sonrası hakem Ümit Öztürk'ün kararları tartışıldı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen de konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar mücadeleyi 3-1 kazanarak şampiyonluk yarışını sürdürdü. Karşılaşma sonrası özellikle Trabzonspor cephesinden maçın hakemi Ümit Öztürk'e yönelik eleştiriler yapıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ümit Öztürk'ü sert bir dille eleştirirken, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Haberleri: Rıdvan Dilmen'den Ümit Öztürk yorumu (NTV %100 Futbol programı İZLE)


NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Çok eksiğine rağmen oyuncuların ve şehrin bizi izleyenleri de maalesef maçın önüne geçen kararlar vardı. Galatasaray çok iyi başladı. Gol diyorum diyordu ve penaltıyla geldi. Penaltıda ben darbe görmedim. Bülent Yıldırım da penaltı gördü -ki, VAR'a ihtiyaç duyulmadı. VAR hakemi Ümit Öztürk'ü destekleyici bir darbe gördü. Ben gördüm görmedim bilemem."

RIDVAN DİLMEN, ALİ KOÇ'UN GALATASARAY MAÇINI İZLERKEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ PROGRAMDA AÇIKLADI! İZLEMEK İÇİN 👇👇



"FATİH TERİM BİLE TRABZONSPOR'UN PENALTISI VERİLMEDİ DER"

Hakem kararları maalesef maçın önüne geçti. Trabzonspor genç oyuncular ve kalecisiyle iyi mücadele etti. Galatasaray'ın başlangıç performansı ve 1-1 sonrasındaki üstünlüğü çok iyiydi. Ancak ilk yarıda Diagne'nin ikinci sarı karttan atılması gerekiydi. Bu da etkileyen bir karar oldu. Fatih Terim bile muhtemelen izledikten sonra Trabzonspor'un 1 penaltısı verilmedi der."



AHMET AĞAOĞLU NE DEDİ?

"Trabzon Lisesi 1915'te Çanakkale'ye gençlerini gönderdi. O lise 2 yıl mezun vermedi. Emperyalist kurşunlarıyla şehit oldular. Aradan 105 yıl geçti değişen bir şey yok. Yine Trabzon'un gençleri katledildi."

"BIRAKIN FUTBOL OYNAYARAK YENİLELİM"

"Bırakın futbol oynayarak yenilelim. Utanması gerekenler var. Allah bize değil haram tek puan, değil haram tek gol, haram tek faul bile nasip etmesin. Hakkımız çalındı ama hakkımız olan çalınmadı. Bu gecenin özeti budur. Trabzonsporlu genç futbolcuların katledilişini izledik."

"DAHA FARKLI DA KAYBEDEBİLİRDİK"

"Biz bugün Galatasaray'da daha farklı da yenilebilirdik. Bırakın mücadelemizi yaparak, o mücadeleyi vererek yenilelim. O mağlubiyeti başka nedenlere, başka şeylere bağlamadan içimize sindirerek buradan çıkalım. Yanlışları, hatalarımızı düzeltelim. Biz bunları düzelteceğiz. Peki neticeye tesir eden hataları kim düzeltecek?"

"KİMSE İLE GÖRÜŞMEYE NİYETİM YOK"

Hakem Ümit Öztürk'ün düdüğünü asmasını istemediklerini açıklayan bordo-mavililerin başkanı, “O düdük asılmasın, adaletli çalsın. Ben bunu istiyorum. Bu bir kulüp başkanına yakışıyor mu? O düdük adaletli çalsın, bayrak adaletli kalksın ki ben çocukları gönül rahatlığıyla sahaya sürebileyim. Uzun yıllar sonra ilk defa mağlubiyetlere rağmen taraftarlar takıma sahip çıkıyor. Biz sadece adalet istiyoruz. Türk futbolunun filizi olan bu gençlerin bu şekilde budanmasına karşıyız. Kimse ile görüşmeye niyetim yok" diye konuştu.

"NEYE GÖRE VAR BEN ANLADIM"

VAR'ın mükemmel bir sitem olduğunu vurgulayan Başkan Ağaoğlu, “Neticede teknoloji, her şey gözüküyor. Ceza sahası içinde bir oyuncunun ayağına basıyorsanız, topa hamle yapmasını engelliyorsanız teknoloji bunu gösteriyor. Bunun kararını verecek olan neticede yine bir insan, yine bir hakem. VAR var mı yok mu, neye göre var neye göre yok ben de anlamış değilim. Biz Galatasaray'a daha farklı da yenilebilirdik bırakın mücadelemizi yaparak yenilelim. Neticeye tesir eden hataları kim düzeltecek, VAR mı düzeltecek? Başka bir yöntem mi var bilmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri