Prekazi'den canlı yayında Belhanda için olay sözler

Younes Belhanda'yı eleştiren Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, Faslı yıldız için olay ifadeler kullandı.

FutbolArena - Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, TRT Spor canlı yayınında sarı kırmızılı takımın son durumu ve Younes Belhanda hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Cevad Prekazi Galatasaray açıklamaları


TRT Spor'da konuşan Cevad Prekazi, "Belhanda sahada yürüyor. Ben onun gibi futbolcu görmedim. Galatasaray'da şu an Feghouli ve Ndiaye en beğendiğim oyuncular oldu. Eren Derdiyok çok iyi bir futbolcuydu. Galatasaray'da yakın zamanda en sevdiğim iki isim Gomis ve Rodrigues transferleriydi. Maicon da bana göre iyi stoperdi." diye konuştu.

PREKAZİ YILLAR SONRA GALATASARAY TARAFTARIYLA BULUŞTU



Galatasaray'ın 2 sezon önce Dinamo Kiev'den 9 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Belhanda, zaman zaman ortaya koyduğu futbol ile sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekiyor. Son haftalarda performansı yükselen Belhanda, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 25 maçta 4 gol ve 7 asiste imza attı.

"GALATASARAY'DA DİSİPLİN SORUNU VAR"

Galatasaray'ın şampiyonluk şansını pek iyi görmüyorum. Kadro olarak en iyisi ama disiplin örneği yok. Disiplin sorunu gözlemliyorum takımda. Tabi ki takip ediyorum. Böyle bir Galatasaray takımı olmamalı bana göre. Galatasaray kendi sahasında iyi oynuyor, sonuçları alıyor ama deplasmanlarda hala iyi futbol oynarken göremedim. Süper Lig'de her takım çok iyi oynuyor. İşte Fenerbahçe - Rizespor maçı 2-2 bitecekken hakem kendisini gösterdi.

"FUTBOLDA TABİ Kİ HİÇBİR ŞEY BELLİ OLMAZ"

Tabi ki futbolda hiçbir zaman hiçbir şey belli olmaz. Başakşehir'in daha Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a maçları var. Belki kaybedebilirler. Galatasaray hala şampiyon olabilir ama dediğim gibi disiplin sorunu var.

"BELHANDA BABASINA BİLE PAS ATMAZ. ÖYLE FUTBOLCU MU OLUR?"

Galatasaray'ın sürekli santrfor ihtiyacı konuşuldu. Hep santrfor, santrfor. Sürekli konuşuldu. 2 santrfor alındı peki şimdi santrforlara kim top atacak? Belhanda babasına pas atmaz. Öyle futbolcu olur mu? Disiplin yok. Yürüyor sahada. En sevdiğim futbolcular Gomis ve Garry Rodrigeus Onlar da satıldı. Galatasaray'da önemli oyuncuların satıldı. Neden bilmyorum."

61 yaşındaki Kosova uyruklu Cevad Prekazi ise kariyerinde en çok Galatasaray forması giymiş ve 1991 yılında sarı kırmızılı takıma veda etmişti. Galatasaray ile 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanan Prekazi, 138 resmi maçta 20 gol ve 35 asist kaydetmişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri