Portekiz basını Galatasaray'ı analiz etti! 'Cehennem'

Portekiz basını Benfica - Galatasaray eşleşmesinin ardından temsilcimizin durumunu mercek altına aldı.

FutbolArena Dış Haberler - Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu etabında Portekiz takımı Benfica ile eşleşti. Portekiz basınında Galatasaray hakkında dikkat çeken yorumlar yapıldı. İşte A Bola, O Jogo ve Diario de Noticias gibi Portekiz'in önde gelen spor sitelerinin Galatasaray analizleri.

Galatasaray - Benfica kurası için Portekiz'de neler yazıldı?


DİARİO DE NOTİCİAS

Galatasaray'da Fernando ve Maicon'u yakından tanıyoruz. Türk ekibinin en iyi oyuncusu Garry Rodrigues, bu sezın sol kanatta sergilediği performansla 22 resmi maçta 4 gole imza attı. Kulübün golcüsü Eren Derdiyok ise Bayer Leverkusen ve Hoffenheim gibi takımlarda boy gösterdi. Son olarak kaleci Fernando Muslera da Uruguay milli takımının önemli bir oyuncu. Galatasaray ile oynayacağımız ilk maç en büyük aksiliğimiz olabilir. Türk Telekom Stadyumu'nda gerçek bir cehennem ile karşılaşacağız. Galatasarat taraftarları bu stadyumda 131 desibel ile rekor kırdı.

A BOLA

Galatasaray, Benfica gibi Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne geldi. Fatih Terim'in Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi grubunda dengeyi sağlayan takım oldu. Porto'ya 2 maçta da mağlup oldular. Türkiye liginde 26 puanla beşinci olan Galatasaray, lider Başakşehir 8 puan gerisinde kaldı. Porto'nun eski oyuncuları Maicon ve Fernando, Portekiz'den tanınan yüzler olarak öne çıkıyor.

O JOGO

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray, Başakşehir'in 8 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor. Galatasaray son 13 resmi maçında sadece 2 kez kazanabildi. Portekiz takımları Galatasaray ile oynadığı son 4 maçın sadece 1'inde yenildi. Galatasaray'ın bu sezonki kadrosunda Maicon, Fernando, Nagatomo, Rodrigues ve Feghouli gibi güçlü oyuncuları bulunuyor.

Galatasaray - Benfica maçı ne zaman?


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde Portekiz ekibi Benfica ile eşleşen Galatasaray'ın maç takvimi belli oldu. Temsilcimiz Galatasaray, Benfica ile ilk maçını 14 Şubat Perşembe günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

Son dakika UEFA Avrupa Ligi Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri