Onyekuru'dan Nijerya basınına Diagne itirafları

Henry Onyekuru Galatasaray'ın yeni transferlerini ve takımdaki son gelişmeleri Nijerya basınına anlatı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru takımın son durumu hakkında ülke basınına açıklamalarda bulundu.


Henry Onyekuru Galatasaray açıklamaları


Nijerya basınından AOL Football sitesine konuşan Henry Onyekuru, Galatasaray'ın yeni transferli Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun kalitesine güvendiğini belirtti.

Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a gelmesiyle formasını tehlikede görmediğini söyleyen Henry Onyekuru açıklamalarında, "Yeni transferlerimiz takıma yardımcı olacak. Benim için sorun yok. Her zaman sıkı çalışmam gerek. Bunu yalnızca yeni oyuncular geldiği zaman yaptığım bir şey değil. Takımın kaliteli transferlere ve kadro derinliğini ihtiyacı vardı. Ligde çok sayıda gol atan Diagne'nin getirilmesi büyük bir olay. Takımın hücum seviyesini mutlaka arttıracaktır." ifadelerini kullandı.


Henry Onyekuru kaç gol attı?


Bu sezon Galatasaray forması ile 23 karşılaşmada 1,662 dakika süre alan Henry Onyekuru 9 gollük katkı sağladı. Henry Onyekuru sırası ile Göztepe, Alanyaspor, Kayserispor (2), Sivasspor (2) ve Ankaragücü (3) maçlarında gol sevinci yaşadı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri