Onyekuru, İngiliz basınına Galatasaray'ı anlattı! 'Tarih yazdık'

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Henry Onyekuru, Başakşehir maçının ardından BBC Sport'a yaptığı açıklamada tarih yazdıklarını söyledi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Medipol Başakşehir maçında şampiyonluğu getiren golü attı. Galatasaray ile hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Nijeryalı futbolcu, hislerini ve takım hakkındaki düşüncelerini BBC Sport'a aktardı.

Henry Onyekuru'dan Galatasaray ve şampiyonluk açıklamaları


Galatasaray'ın Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru, BBC Sport'a verdiği demeçte, "Evimizde Başakşehir ile zor bir maç oynadık ancak Galatasaray ile tarih yazdığımız için çok mutlu oldum." dedi.

Sözlerinin devamında, "Bu başarı için Tanrı'ya şükrediyorum. Harika bir takımımız var. Bu benim profesyonel olarak ilk başarım. Tanrıya şükürler olsun. Çift kupa kazanmak benim için bir hayali yaşamak gibi." ifadelerini kullandı.

Onyekuru öte yandan şampiyonluk sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Merhaba Galatasaray ailesi, sezonu hak ettiğimiz gibi şampiyon olarak bitirdik." sözlerini yazdı.

Henry Onyekuru Galatasaray'da kalacak mı?


Nijeryalı oyuncu, İngiliz ekibi Everton'ın kiralama teklifine yeniden onay vermesi halinde Galatasaray'da kalmayı kabul ederken, sarı kırmızılılar Everton ile masaya oturacak.

İngilizler kabul ederse Galatasaray yaz transfer döneminde Babel'i kadrosuna katıp kanat takviyesini kapatacak. Ancak Onyekuru'nun kiralanması adına ret yanıtı alınırsa Fatih Terim ofansif kanat oyuncusu olarak bir oyuncu takviyesi daha isteyecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri