Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumu hakkında açıklama

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoi'nin sağlık durumuyla ilgili Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı elinde havai fişek patlaması sonrasında hastaneye kaldırıldı. Norveçli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak, Omar'ın bilincinin açık ve hayati tehlikesi olmadığını söylerken, net bulguların ortaya çıkması için gözlerinin yıkanacağını belirtti.

Abdurrahim Albayrak ayrıca sosyal medyada Omar'ın ambulanstaki fotoğrafını servis edenin sitenin ambulans görevlisi olduğunu söyledi ve "Bu fotoğrafı hangi vicdan servis edebilir? Ayıptır, günahtır. Omar'ın 3 çocuğu, ailesi ve sevenleri var" diyerek "Bunun peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN AÇIKLAMALARI

Omar'ın başına gelen talihsiz kaza. Ancak ben bir şey söylemek istiyorum. Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Hep kulüp, hem Omar'ın şahsı adına takipçisi olacağız. Bu kadar olamaz. Yazıktır, günahtır. Olayı duyar duymaz başta Fatih hocam olmak üzere hepimiz buradayız. Bütün insanlar televizyonun başında merak ediyor. Şimdi bakıyoruz, sosyal medyada bir tane resim servis edilmiş. Çok üzüldüm. Bunu söylemek istiyorum.

Hocamızla birlikte hep başındaydık. Gözlerinin içi yıkanacak net bulguların ortaya çıkması için. Sağolsun doktorlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bilinci açık. Konuştum kendisiyle. Allah beterinden korusun.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri