Olay sözler! "Falcao keşke Van Persie gibi olabilseydi"

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin van Persie'yi karşılaştırdı.

FutbolArena - Galatasaray'da Radamel Falcao'nun sakatlığı sarı kırmızılı camiada eleştirilere neden oluyor. Yeniden İspanya'ya gideceği açıklanan Kolombiyalı yıldızın bir süre daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Kolombiyalı yıldızı geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe'de oynayan Robin van Persie ile kıyasladı.

Radamel Falcao ne zaman oynayacak?


"Falcao'ya Galatasaray taraftarı muhteşem bir karşılama yaptı ama henüz gollerine tanık olmadı. Ayrıca Falcao'nun sakatlığı esrarını koruyor. Oysa Van Persie için sakat söylemleri medyanın manşetlerine taşınmıştı ama Hollandalı golcü başta derbiler olmak üzere birçok maçta sahne alıp gollerini atmıştı."

"ROBİN VAN PERSİE SORUSU BANA GÖRE ANLAMSIZ"

"Falcao'nun verimsizliği, daha topa vurmaması ve sahalara dönüş tarihinin bilinmemesi özellikle Galatasaray yönetimini ciddi sıkıntıya sokuyor. Falcao, 'Van Persie olur mu?' sorusu bana göre anlamsız duruyor. Çünkü Van Persie'nin birçok golünü izlemiştik,"

"FALCAO KEŞKE VAN PERSİE GİBİ OLSAYDI"

"Falcao'nun henüz gollerine tanık olmadık. Yani G.Saray taraftarı bile Falcao için 'Keşke Van Persie gibi olsaydı' noktasına gelmiştir. Galatasaray, Kolombiyalı yıldızı Şampiyonlar Ligi için aldı ama bırakın Avrupa'yı ligde bile kullanamadı. Tüm Galatasaraylılar süper Falcao beklerken normalini bile göremedi."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri