Okan Kocuk Galatasaray'a doğru! Sözleşmesi için Bursa'ya gidecek

Galatasaray'ın Okan Kocuk transferinde son aşamaya gelindi. Okan, Bursaspor ile sözleşmesini feshetmek için yarın Bursa'ya gidecek. 

FutbolArena - Galatasaray'da Muslera'nın yedeği olarak bir yerli kaleci transferi planlanırken, Bursaspor'dan ayrılacak olan Okan Kocuk ile görüşmeler devam ediyor. Okan Kocuk menajeriyle birlikte Bursa'ya giderek sözleşmesinin feshi konusunda görüşecek.


Galatasaray Transfer Haberleri: Okan Koçuk'un Galatasaray'a transferi


Galatasaray, UEFA olan durumdan dolayı Okan Koçuk'a "Bonservis sorununu çöz, imza parası" verelim dedi. Okan Kocuk ise 450 bin euro'ya serbest kalır maddesini devreye sokarak sözleşmesini feshetmek için menajeriyle birlikte yarın (16 Temmuz) Bursa'ya gidecek.

Kadrosuna yerli bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Galatasaray ile görüşen ve sarı kırmızılılara transfer olmak isteyen Okan Kocuk'un da yıllık 2.5 milyon TL istediği öğrenildi.


Okan Kocuk kimdir?


23 yaşındaki Bursa doğumlu kaleci Okan Kocuk, 2008 yılında girdiği Bursaspor altyapısından as takıma kadar yükseldi ve başarılı performanslar sergiledi. Okan bugüne kadar çıktığı 90 maçın 28'inde gole geçit vermedi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri